3   28
2   19
0   29
0   23
1   22
1   21
5   34
2   28

Är jag den enda som inte tycker att julrean är speciellt bra

Är jag den enda som inte tycker att julrean är speciellt bra? Jag hittar aldrig något på just själva julrean så jag kollar inte ens längre. Under Julafton hade Nelly 24% rabatt så då passade jag på att beställa hem saker som jag behövde. Jag tänkte att jag även kunde visa lite annat som jag har köpt.
Det fick bli en ny mascara. Ärligt talat så är jag så besviken på min Better than sex från Too Faced. Den är jätte bra när den är ny men jag upplever att den torkar mycket snabbare än andra mascaror. Sen när den väl har börjat torka då går det bara utför. Det frasar ner mascara vilket förstör sminket och det är inte okej för en mascara som kostar 280 kronor. Paradise är utan tvekan den bästa mascaran som jag har testat. Den böjer mina fransar, ger grym volym och håller länge. Sen att den kostar hälften av Better than sex gör den bara ännu bättre i mina ögon.
Min ögonbrynspenna tog naturligtvis slut under Julafton så jag behövde beställa en ny. Det fick återigen bli en från Nyx. Tycker att deras ögonbrynspennor är riktigt bra och kan varmt rekommendera dom. Sen när jag ändå var i farten så fick det bli en ny ansiktsmask från Loreal. Ni vet sen tidigare att jag älskar dom och denna gjorde mig inte besviken. Smooth Sugar Scrub Clearing innehåller 3 fina sockerarter och 100% naturligt ursprung och kiwikärnor. Dock upplever jag att sockret är betydligt hårdare eller större i denna än i den bruna som jag har sen tidigare. Har man känslig hud så ska man nog satsa på den bruna som heter Glow istället för denna.
Sen under Julafton så fick Antonia denna jätte fina tröjan från HM. Naturligtvis blev jag helt förälskad i den så jag beställde hem en till mig själv. Denna var dock inte på rea men så himla fin. Tråkigt bara att HM har så fruktansvärt dåliga produktbilder på sin hemsida. Jag hade aldrig köpt denna tröjan om jag inte hade sett den i verkligheten då den inte ser något vidare speciell ut på deras modell.
Dela

44 Kommentarer

 1. 4 januari, 2019 / 21:48

  Vad kul att du visar vad du rekommenderar! 😀 Kramis

 2. 4 januari, 2019 / 22:06

  Håller verkligen med om det du säger om Better Than Sex mascaran, inte alls bra, och som du säger, den torkar så otroligt fort.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:36

   Ja det är en riktig besvikelse! Kan inte komma ihåg att den var sån de första gångerna som jag köpte den? Då älskade jag den verkligen men nu är den inte värd pengarna 🙁

 3. 4 januari, 2019 / 22:12

  Jag hittar knappt aldrig något :/ så är lite besviken varje år 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:36

   Bättre att passa på när det är Black Friday 😀

 4. 4 januari, 2019 / 23:19

  Håller med, julrean var sådär! Tröjan ser jättefin ut, tror jag också spanat in den 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:35

   Älskar tröjan 😀 Kan varmt rekommendera den :*

 5. 4 januari, 2019 / 23:53

  Jag har inte handlat så mycket faktiskt! Lite kläder och lite inredning… Kram

 6. 5 januari, 2019 / 08:07

  Men åh! den tröjan måste passa så bra på dig!! Kan riktigt föreställa mig det framför mig =) KRAM <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:35

   Va gullig du är 😀 Hoppas kunna fotografera den nu i veckan i årets första outfit 😉

 7. 5 januari, 2019 / 09:06

  Jag fick Paradise i julklapp, så det var kul att läsa att den håller måttet 🙂 Jag har dock inte testat den än, men det lär ju komma när Rituals-mascaran från kalendern tar slut.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:34

   Gud va kul 😀 Är helt säker på att du kommer tycka om den 😀

 8. 5 januari, 2019 / 09:15

  Gillar inte heller julrean, känns mest som att det är kaos och att klädbutikerna slänger fram riktigt gamla grejer till utförsäljning :/

 9. 5 januari, 2019 / 10:58

  Jag har faktiskt inte ens kollat upp något under rean.. Har inte haft någon ork till diet^^

 10. 5 januari, 2019 / 11:52

  Åh så härligt med en ansiktsmask , det måste jag lägga i dag , så avslappnande och så skönt!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:34

   Jag älskar ansiktsmasker 😀 Vissa dagar använder jag tre stycken xD

 11. 5 januari, 2019 / 11:53

  Håller med dig, tycker inte heller att rean i mellandagarna är något att ha! 😉 Sen tänker jag ju hellre att jag bara handlar när jag behöver något och då blir det lättare att se förbi rea-priser. 🙂 Den där tröjan såg såååå mysig ut!!

 12. 5 januari, 2019 / 11:59

  Har inte shoppat alls varken under jul, nyår eller mellandagsrean. Har liksom inte alls hittat nåt jag velat ha :/

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:32

   Fast det är ju grymt bra att du inte har impulsshoppat bara för shoppandets skull 😀

 13. Erika
  5 januari, 2019 / 13:45

  Jag håller helt med dig när det gäller H&M och deras modeller. Kläderna
  är så fula på nästan varje modell. De står bara rakt upp och ner, sjunker ihop
  som jag vet inte vad. När jag ser ett plagg från dom och sedan ser det på
  modellen så backar jag direkt. Förstår hur du menar med jumpern du
  beställde hem. Har varit färdig mer än en gång och skriva till dom och, tala
  om hur jag ser på deras modeller. Mascaran tänker jag testa från Paradise.
  Tack för det tipset!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:32

   Jag hatar att handla i butik men när det kommer till HM så tycker jag det är så mycket enklare att hitta saker i deras fysiska butiker än online. Just för att deras bilder är katastrof. Förmodligen därför de går så himla dåligt för dom online. Man tycker att någon som arbetar på HM borde reagera över hur dåliga deras bilder är jämfört med så många andra hemsidor. Hoppas att du kommer tycka om mascaran lika mycket som jag 😀

 14. 5 januari, 2019 / 15:58

  Jag tycker att flera ställen har så mycket skräp på rean och så ser det så stökigt ut och man blir inte sugen att ens kolla om man hittar nåt :/ Fina saker du har köpt 🙂

 15. 5 januari, 2019 / 16:16

  Så fin tröjan ser ut, jag har faktiskt shoppt en del på julrean till Joline, men inte till mig själv 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:30

   Haha men det är kanske mycket bättre utbud på barnkläder 😀

 16. 5 januari, 2019 / 16:19

  Jag kan hålla med dig om att mellandags rean inte levererar speciellt bra, men kul att du hittade några få saker! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:29

   Ja detta var dock inte fyndat på rean så jag kan bara hålla med dig 😉

 17. 5 januari, 2019 / 16:47

  Den scruben ska jag visa mamma då hon är på jakt efter en som river riktigt bra haha!

 18. 5 januari, 2019 / 21:05

  Rea har aldrig varit min grej, tycker aldrig det är fina och bra saker 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:28

   Jag älskar att fynda på rea men just julrean är ingen höjdare :/

 19. 5 januari, 2019 / 23:28

  Många ggr är de tju så att det kan se ut som en hösäck på dem på webbshoppen och helt annat då man får prova själv

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:27

   Jag vet faktiskt inte vad du menar med “tju”? 😛

 20. 6 januari, 2019 / 07:10

  Tycker Black Friday & Julrean kommer så pass tätt inpå att Julrean inte blir så stor grej längre… Kram! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2019 / 09:27

   Ja det har du verkligen rätt i! Samt att det är så himla mycket bättre rabatter på Black Friday 😀

 21. 6 januari, 2019 / 11:53

  Så tråkigt att din mascara var så dålig! Men tur att du hittade en bättre, haha 😉

 22. 7 januari, 2019 / 06:55

  Kul med nytt i sminkväskan och garderoben. Tack för tipset om mascara. Ska testa den. Använder annars mest Maybelline och Loreal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.