16   29
2   18
2   22
2   21
4   39
5   29
4   31
6   29

Veckan bara springer förbi

Veckan bara springer förbi

Sneakers – Adidas | Leggings – Aimn | Tröja – HM | Väska – Louis Vuitton | Termos – Nespresso

Denna veckan har gått så fruktansvärt fort. Det har varit fullt upp precis hela tiden och jag blir irriterad på mig själv för att jag inte hinner uppdatera så mycket som jag önskat. Men ni har kanske förståelse i och med att det är min födelsedagsmånad. Jag har suttit och skrivit en massa utkast så nästa vecka kommer ni äntligen börja kunna ta del av de produkterna som jag vann för ett tag sedan. Jag håller på att testa för fullt men nu efter 3 veckor så känner jag att jag kommer kunna ge en bra first impression för er.

Veckan bara springer förbi

Veckan bara springer förbi

Imorgon ska vi åka och kolla på vår kommande bil igen. Vi hade redan bestämt vilken färg vi skulle ha men idag när vi äntligen kunde beställa så var det flera av färgerna som inte gick att beställa. Naturligtvis den färgen som jag verkligen ville ha. Som om inte det vore nog så kan vi inte heller beställa svart vilket var mitt andra alternativ för då blir precis allt på bilen svart… Så fruktansvärt jäkla irriterande. Så imorgon ska vi som sagt iväg och se om en annan bilhandlare har bilen inne för att kolla lite mer på de olika färgerna som vi kan välja bland.

Kalas med familjen

Vi ska även ha kalas med familjen både Lördag och Söndag. På Tisdag ska jag ha kalas med Fernanda hemma hos henne vilket jag ser jätte mycket fram emot. Har inte träffat Tvångströjan (aka Salmiakki) sen jag passade honom. Har även fått frågor varför jag har så extremt många kalas. Naturligtvis så vill jag fira min födelsedag med mina vänner som med familjen. Men mina vänner känner inte varandra, de har träffats någon gång bara. Sen skulle det vara helt omöjligt att få ihop en dag där alla kan. Så därför har jag flera små kalas vilket jag älskar.

Nu måste jag dra på mig kläderna och ta ut Oliver på hans sista promenad för denna veckan. Sen ska jag spendera resten av min kväll med att skriva blogginlägg och redigera bilder. Egentligen har jag en massa material som jag behöver få ut men min arbetsmoral har varit så himla dålig. Det är det negativa med att vara sin egna chef. Man har ingen som talar om för en vad man ska göra utan man ska själva bestämma precis allt. Vilket naturligtvis är skönt men allt har sina för och nackdelar. Hoppas att ni får en jätte fin helg och jag hoppas att ni ser fram emot att få se en hel del beauty här på bloggen framöver.

3 Kommentarer

  1. 5 oktober, 2024 / 16:34

    Ska bli kul att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.