16   29
2   18
2   22
2   21
4   39
5   29
4   31
6   29

Medik8 Intelligent Retinol 3 TR

Innehåller reklamlänkar för Kicks.se
Medik8 Intelligent Retinol 3 TR

Det var dags för ett nytt retinol serum. Jag älskar retinol och hade gärna låtit hela min kropp bada i det. Retionl är nämligen den enda produkten inom hudvård som bevisat minskar och motverkar rynkor. Det kommer nog inte som någon nyhet att jag spenderar flera tusen kronor på att göra allt jag kan för att behålla mitt ansikte och kropp så ungt som möjligt.

Medik8 Intelligent Retinol 3 TR

Medik8 är ett märke som jag har hört en hel del om men aldrig testat tidigare. Så det ska bli väldigt kul att se hur detta serumet kommer fungera på mig. Retinol är en produkt som man behöver läsa på om innan man börjar använda den. Du måste tex alltid använda solskydd som du använder Retinol. Den får inte kombineras tillsammans med vissa syror. Och har du känslig hy så är det tveksamt till om du ens kan använda det överhuvudtaget.

Finns att köpa här

Intelligent Retinol 3 TR är ett drygt retinol serium. Endast fyra droppar räcker för både ansikte och hals. Är du ny till retinol så ska du endast använda denna två gånger i veckan till att börja med. Efter 2 veckor så kan du börja använda den varannan kväll för att efter 4 veckor användas varje kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.