0   12
0   25
7   36
10   29
1   20
14   29
7   43
14   30

Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se, Cervera.se, Kappahl.se, Asos.com, Bubbleroom.se & Hemtex.se

Efter att ha testat Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish i ett par veckor nu så känner jag att det är dags för en recension. En setting spray och primer som ger en matt finish och fixerar din makeup, samtidigt som den verkar återfuktande och minskar synligheten av porer. Den lugnande sprayen fixerar all typ av makeup och håller huden fräsch oavsett om väder, vind och svett. Vi älskar ingredienser från havet. Preppy Prime Setting Spray är mer än en setting spray.

Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish

Den innehåller nämligen 100% vegansk grön kaviar som utvunnits från alger. Den botaniska kaviaren från havet som är rik på A och C-vitamin, verkar både skyddande, lugnande och antioxiderande. Den mineralrika gröna kaviaren bidrar även till att bibehålla hudens fukt under hela dagen eller natten. Slutligen har vi adderat glykofilm, en föroreningsskydd, som fungerar som en sköld mellan din hud och föroreningar samt UV-ljus. Den passar alla hudtyper, särskilt blandad och fet hud!

Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish

Att den ska minska porer eller göra de mindre synliga håller jag tyvärr inte med om. Jag har tyvärr väldigt stora porer (enligt mig själv) och jag tycker inte att den gör de mindre synliga. Den har dock en bra hållbarhet. Sminket sitter på plats hela dagen. Dock så smakar den sjukt äckligt. Nu har jag naturligtvis inte sprutat den i munnen men sprayen faller på läpparna och den smakar skit. Jag tycker produkten är bra men ger den mig något wow? Nej tyvärr inte.


Kampanjer du inte får missa

Olaplex 20% rabatt

25% på Stiernholm Camelia

25% på utvalda ljuslyktor från Byon Calore

15% rabatt på Newbie (exklusivt)

30% rabatt på utvalda stilar hos Asos
Kod: STYLES

Upp till 20% på demin och byxor hos Bubbleroom

40% rabatt på höstdekorationer hos Hemtex

4 Kommentarer

  1. 4 september, 2024 / 12:32

    Har själv tänkt köpa den, så tack för din recension!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.