0   12
0   25
7   36
10   29
1   20
14   29
7   43
14   30

Keily av Manjari

Kul att intresset för de böckerna som jag läser har börjat öka bland er! Dark Romance är utan tvekan den bästa kategorin när det kommer till böcker. Jag har aldrig läst så mycket böcker i hela mitt liv som jag gör nu.

Keily av Manjari

Keily handlar om en plus size tonårstjej som mitt i high school måste byta skola. Fördelen med detta bytet är att hon kommer gå i samma skola som sin kusin. Skillnaden är dock att Addison är både en cheerleader och utövar frilufsgrenar. De kunde inte vara mer olika. Men väl i skolan så välkomnar Addisons vänner Keily med öppna armar. Eller alla utom en James Haynes. Det tar inte lång tid innan James börjar göra narr av Keily för hennes vikt. Det går så långt att även de andra i gänget börjar reagera på hur elak han är mot henne. Keily som redan är osäker kring sitt utseende börjar må allt sämre. Trots allt detta så är det något hos James som hon inte kan sluta dras till. Det är toxic men ibland smakar den mest förbjudna frukten bäst.

Keily av Manjari

Denna boken är väldigt lättsam så länge mobbning inte är en trigger för dig. Men till skillnad från de andra böckerna som jag läser så var det skönt att läsa något lättsamt. Jag tycker boken är lite barnslig om jag ska vara helt ärlig. Samtidigt så fanns det scener i boken som nästan fick mig att börja gråta. Ibland kan jag tycka att det var för mycket fokus kring Keilys vikt. Författaren ville verkligen att man skulle förstå att hon var plus size och det blev lite tjatigt.

En av de bästa scenerna i boken var när Keily får mens

Sättet som James reagerade på är de sättet som vi alla vill att killar ska reagera på. Jag önskar att alla kunde få uppleva hur det är att ha mens för att verkligen förstå vilket helvete det är. Hur jäkla ont det gör att ha mensvärk, hur magen kraschar totalt och man kan inte äta något. Samt att man sällan vet när den kommer och naturligtvis så ska den alltid komma vid sämsta tillfälle. Precis som för Keily i boken.

Keily av Manjari

Det sämsta med hela boken är slutet. När jag började läsa boken så visste jag inte vilken nivå den skulle vara på när det kommer till spice. (Spice syftar på hur grova sexscener boken innehåller. Denna innehåller i stort sett ingenting till min besvikelse…) Kysscenerna är perfekta vilket naturligtvis bygger upp ännu mer inför sexscenerna. Men det var den största besvikelsen ever. Det var ”de hade sex, slut”. Inga smaskiga detaljer eller något vilket gjorde mig så besviken då allt annat har varit så himla bra! Jag tycker ändå att boken är värld att läsa. Speciellt om du inte har läst dark romance tidigare och vill ha en liten titt in i den världen. Jag skulle dock inte ens klassa denna boken som dark romance men helt okej.

2 Kommentarer

  1. 1 september, 2024 / 10:18

    Vad spännande! Jag har inte riktigt än förstått om jag också börjat luta åt mer dark romance böcker eller inte 🙂

    • dixiwonderland
      Författare
      2 september, 2024 / 13:53

      GO FOR IT! Du kommer inte ångra dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.