10   25
1   18
14   29
7   42
14   28
9   26
8   27
2   14

Dagens Outfit är tillbaka

Innehåller reklamlänkar för Hemtex.se, Kicks.se & Bubbleroom.se

Klänning – Johanna Toftby för Ellos | Skor – Adidas | Väska – Louis Vuitton

Jag får alltid så mycket komplimanger när jag har på mig denna klänningen. Vilket är så himla roligt. Det är en favorit här hemma. Det var denna klänningen som jag hade på mig när vi gick in i lägenheten för första gången efter att vi skrivit kontrakt. Detta är också en av de få klänningarna som jag har som fortfarande passar. Jag behöver sälja 90% av alla mina klänningar. Jag har förlorat mer i cm än vad jag har förlorat i vikt. Och visst känns det jätte roligt att all träning/kost ger resultat. Men med tanke på hur dåligt utbudet på kläder är i den stilen som jag vill ha så får jag lite smått panik inför nästa sommar haha.

Det är lite därför som jag längtar efter hösten nu. Det är så betydligt enklare att klä sig under höst, vinter och vår. Man kör stora stickade tröjor och lager på lager. Jag vill köpa ett par höga stövlar, investera i snygga träningsleggings samt stickade tröjor för de kan man inte ha för mycket av. Är också väldigt sugen på att börja sticka egna tröjor igen. Det kostar en hel del att köpa allt garn med desto mindre jag blir desto mindre garn behöver jag haha.

Lite kampanjer som ni inte får missa

15% på jeans från Bubbleroom

25% på hårprodukter hos Kicks

40% på dekorationer hos Hemtex

6 Kommentarer

  1. 18 augusti, 2024 / 10:58

    Jag har inte heller köpt något nytt direkt i år för jag inte hitat det. Samt jag har fyndat flera plagg på Sellpy istället som är från tidigare kollektioner och som känns nytt för mig för de är i nyskick. Du är jättefin i den klänningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.