5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

VLOGMAS | 22 December | Den första lediga dagen (för min sambo)

Som rubriken lyder så var detta min sambos första lediga dag. Jag jobbar fortfarande men ser fram emot att få någon ledig dag snart. Vi hade dock en väldigt bra dag. Startade dagen ute i skogen vilket verkligen behövdes. Sen var det full rulle. Besökte hans mormor, ut till Överby för att handla men det var en mardröm. Så mycket folk! Usch vill aldrig göra om det igen. Sen var vi hemma ett par timmar innan det var dags att hämta Ronja. Kväll spenderades med glass och en massa bra filmer.

Dagen innan Julafton. Fjärde advent. Tänk att December har gått så himla fort. Nu är förmodligen ni alla redo inför imorgon. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin jul. Har ni snö så är jag smått avundsjuk på er haha. Ska ni ut och åka så var rädda om er.

Här är det full rulle idag då det är min mammas födelsedag idag. Hundarna äter just nu frukost så vi ska strax ta ut dom på en morgon promenad. Sen ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar förbereda inför julbordet som jag ska göra till oss idag. Det ska bli så himla mysigt. Igår blev även allt inför imorgon spikat. Verkligen sista minuten men nu känns morgondagens schema bra. Mitt mål är att vara närvarande. Jag har en tendens att stressa upp mig men imorgon ska jag vara närvarande och ha det riktigt mysigt.

Ingen ska vara ensam på Julafton

Det kommer att komma upp en vlogg både imorgon och på Juldagen. Förhoppningsvis är ni alla upptagna med att äta god mat och umgås med nära och kära men skulle det vara så att man känner sig ensam så kommer det komma ut två vloggar. Här i Trollhättan finns det även flera ställen som kommer ha öppet under Julafton. Athena Pizzeria kommer bjuda pensionärer och hemlösa på mat under Julafton. Känner man sig ensam så gå dit och träffa nya människor. Även Verdandi kommer att ordna så att man kan ha en plats att komma till så man slipper vara ensam.
Dela

10 Kommentarer

 1. 23 december, 2018 / 15:07

  December tycker jag har gått sjukt fort detta året, och i morgon är den stora dagen 🙂 som jag har längtat! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 december, 2018 / 21:22

   Härligt 😀 Hoppas att du fick en fin julafton 😀

 2. 23 december, 2018 / 15:54

  Jag tycker det är sååå fint av pizzeriorna mm att ha öppet så att alla ensamma kan ta sig dit! <3
  Lycka till med allt som ska göras idag och imorgon!
  Kram

 3. 23 december, 2018 / 17:53

  Alltså december har gått ooovanligt fort i år tycker jag! Helt galet med julafton imorgon 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 december, 2018 / 21:21

   Ja visst sprang månaden bara förbi 😀

 4. 23 december, 2018 / 18:18

  Hoppas du får en superfin och mysig jul!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 december, 2018 / 21:21

   Tack det fick jag 😀 Hoppas att ni fick det super mysigt <3

 5. 24 december, 2018 / 00:16

  December har verkligen gott sjukt fort och som du säger, jag är också sjukt avis på alla som har snö! Haha! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 december, 2018 / 21:20

   Ja det gick verkligen undan. Vi hade tur som fick lite snö nu under Julafton men imorgon skulle det bli plusgrader 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.