0   20
0   19
0   20
2   21
0   18
4   27
0   21
2   20

VLOGMAS | 14 December | Utforskar Caia Cosmetics Bibbz

I denna videon utforskar jag Bibbz Signature Eye Palette lite mer. Denna gången är det de matta färgerna som jag testar på. Jag ger även tips på bästa baslacket som kommer från Essie och heter All in one base. Blir en hel del tps när det kommer till produkter som jag använder. Men jag hoppas att ni uppskattar det lika mycket som jag gör när jag får tips.

God Morgon på er. Hoppas att ni hade en betydligt roligare Fredagskväll än vad jag hade. Helt hemsk var den inte men att vakna upp idag och sen behöva säga hejdå till min sambo suger ärligt talat. Så här mycket har han aldrig jobbat under våra 10 år. Att han behöver åka in både Lördag och Söndag suger totalt. Men jag tänker inte sitta och ha tråkigt i min ensamhet. Tanken var att vi skulle ha handlat innan han åkte till jobbet men så blev det inte. Så vi får göra det ikväll istället men idag ska jag baka en ny ”tårta”. Vet inte riktigt om man kan kalla det tårta men en bakelse i alla fall. 

Vi får se hur det blir med det. Men förhoppningsvis så går det lika bra som med jultårtan jag och bestie gjorde. Jag har aldrig riktigt varit en baktjej men jag tror vi får ändra på det. Det är ju så himla roligt och perfekt att ge bort eller bjuda på när man har folk över.

Ska ni hitta på något roligt nu i helgen?

Share:

2 Comments

 1. 15 december, 2018 / 14:32

  Vad tråkigt att din sambo jobbar så mycket och lycka till med bakningen. Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 december, 2018 / 11:14

   Ja det suger verkligen men jag underhåller mig med Harry Potter och bakning 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.