5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

I Söndags besökte vi IKEA | Vlogg + Haul

I Söndags besökte vi IKEA.

Är jag den enda som tycker att det är så mysigt att gå runt där? Ofta hatar jag att gå i butiker men IKEA är annorlunda. Vi var och letade efter en möbel som ska ersätta vår bokhylla. Tråkigt nog fungerade inte någon av de möblerna som vi tittade på då de var för stora. Men vet ni vad det sjukaste var? Jag köpte inte en enda växt! Självkontroll or what? Nja mer att utbudet var väldigt dåligt. I slutet av videon får ni även en haul. Jag var helt utmattad efter att vi varit på varuhuset så min energi är helt borta samt att jag hade väldigt mycket problem med mina ögon denna dagen.


Game of Thrones igår… Det roliga tog slut efter två avsnitt och nu är vi tillbaka i tråkigmansland där det bara är drama. Tycker inte ni att det som hände i andra avsnittet borde varit mycket senare i säsongen? Tänk på att inte spoila något i kommentarerna. Jag kommer inte godkänna de kommentarerna isåfall. Tredje avsnittet var inte dåligt men hade jag endast velat ha drama så hade jag väl lika gärna kunnat kolla på Glamour.

Mina dagar denna veckan ser väldigt lika ut. Har alla hundarna fram till Fredag. Då har jag en dag ledigt och sen ska Ronja sova över här i helgen. Första veckan av Maj har redan passerat. Är jag den enda som tycker att veckorna går så himla fort? Snart är sommaren redan slut! Får hoppas att värmen kommer tillbaka snart. Jag går just nu runt i min vinterjacka för det är så kallt ute. Men nu ska jag ta och göra lite frukost. Har redan varit ute med Bonzo på hans morgonpromenad. Sen ska jag fotografera de sista växterna som ska upp på mitt nya instagram konto. Jag är knappt inne på mitt vanliga konto längre nu när jag har detta haha.

Veckans Vlogg verkar ha varit väldigt populär!
Var länge sedan som jag fick så många visningar och gilla markeringar.
Tack fina ni.
Dela

38 Kommentarer

 1. 7 maj, 2019 / 09:49

  Åh, älskar att gå omkring på Ikea och bara titta på grejer! Min förra lägenhet låg bara en 15 minuters bussresa från ett Ikea så hängde där minst en gång i veckan, haha 😉

 2. 7 maj, 2019 / 09:50

  Åh jag älskar också Ikea men vad tråkigt att ingen möbel hade rätt mått. Vad roligt att du har fått många visningar på din veckans vlogg! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:20

   Ja att hitta en möbel med rätt mått till rätt pris är verkligen inte enkelt :/

 3. 7 maj, 2019 / 10:16

  Jag gillar att gå runt på ikea, behöver inte köpa något särskilt men bara gå runt där är så kul!

 4. 7 maj, 2019 / 12:09

  Men åh vad söt Bonzo är med sitt gosedjur <3

 5. 7 maj, 2019 / 14:09

  Haha jag tycker också det är mysigt men min sambo är inte på ”samma sida” där riktigt och avskyr Ikea xD Vi har ju inget Ikea här på Gotland så jag föreslår alltid det som shoppingtur när vi är på fastlandet, men han totalvägrar! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:17

   Säg att du måste in där för att bli inspirerad för företaget. Då kan han inte säga nej 😉

 6. 7 maj, 2019 / 14:13

  IKEA är mysigt att gå runt i, ja!

 7. 7 maj, 2019 / 16:15

  Jag ska kolla åttonde säsongen när alla kommit

 8. 7 maj, 2019 / 22:51

  Åh IKEA är så roligt, många fina fynd du gjorde där!! 😀 Jag som tyckte senaste GoT var bra hahah 😉 Men beror kanske lite på att jag är en extrem ”shipper” och älskar att shippa alla mina par osvosv. Men håller ändå med att det var totala motsatsen från de tredje avsnittet hehe, hände inte så mycket ”krig” i detta. Men det kommer tror jag, nuuu är ju en viss person väldigt arg heheh 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:15

   Mer krig blir det garanterat men det kommer inte vara lika roligt 🙁

 9. 7 maj, 2019 / 22:52

  Och sååå glömde jag svara!! Åh vad glömsk man är asså :-))) Tusen tack för din fina kommentar, blev såå glad<3 Dagen idag har varit mycket bättre så mår mycket bättre nu, vilket är så skönt. kram<3

 10. 8 maj, 2019 / 08:11

  Vad mysigt! Jag håller med dig, Ikea är kul för man får så mycket inspo😀 haha bra jobbat att inte köpa någon växt!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:14

   Jag hade två växter som skulle komma på posten 😉 Sen vill jag inte köpa vad som helst då det börjar bli ont om plats här hemma xD

 11. 8 maj, 2019 / 08:12

  Haha, jag gillar Ikea när min kropp orkar med folk. Eftersom jag jobbar i butik hela dagarna så tar det emot att gå in där ibland… 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:13

   Vi försöker alltid åka dit tidigt när det inte är så mycket folk 😉

 12. 8 maj, 2019 / 08:51

  Jag är verkligen precis tvärtom – haaatar att gå runt på Ikea, haha!! Det är alltid så kul när vi är där med familjen. Mamma och mina systrar kan gå i timmar, medan pappa och jag rallar igenom och sen hittar en bra sittplats i restaurangen, hahaha! kram fina <3

 13. 8 maj, 2019 / 19:04

  Vilket härligt ljus det är i bilden!

 14. 8 maj, 2019 / 20:30

  Älskar att gå i butiker överlag 🙂 hahaa

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:12

   Nej fy det är de värsta jag vet xD Om det inte är en växtbutik vill säga 😉

 15. 9 maj, 2019 / 13:08

  Vad synd att ni inte hittade något som passade på Ikea. Hoppas ni hittar det snart 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:11

   Ja det hoppas vi också. Inte lätt när det kommer till möbler 😛

 16. 9 maj, 2019 / 18:21

  Tycker också det är mysigt att gå på Ikea! 😀

 17. 11 maj, 2019 / 16:57

  blev så sugen på att åka till ikea när jag såg din vlogg 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.