2   21
10   20
0   24
0   15
8   62
7   65
5   39
6   52

Höstnyheter & aktuella kampanjer 


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Bianca Kappa / Caroline Vinröd / Izzy Svart / Avery Grön / Caroline Grå / Adriana Vinröd

Ingen kan förstå hur sur jag blir när jag kollar vädret. Nästa vecka ska vi ha 20+ och jag vill bara skriva VART ÄR HÖSTEN? Jag vill ha temperaturer på 12 grader så att jag kan börja använda alla mina stickade tröjor. Denna medelvärmen gör ingen glad. Ingen höstälskare i alla fall. Och när man hittar så här många snygga plagg då blir man bara mer sugen efter att få mysa ner sig i stickade tröjor. Tycker att kappan är så himla fin. Påminner om en som jag hade förr. Men jag har lärt mig att raka linjer i mode inte är min grej.

Höstnyheter & aktuella kampanjer 

Bilderna på kläderna gör dom inte rättvisa. Kollar man på bilderna där modellen har på sig kläderna så får man verkligen en myskänsla. Materialet på de stickade tröjorna ser så otroligt mjukt ut. Det värsta som finns är stickade tröjor som stix men jag är rätt säker på att man slipper det med dessa.

 

Rachel Rosa / Rachel Nude / Ylva Vit / Izzy Vit / Storm / Ylva Svart

Många hoppade på jeanskjol trenden i somras och som alltid ska jag börja gilla en trend tusen år efter alla andra. Men jag har riktigt svårt för 90-talet to be honest. Tycker att de senaste modetrenderna har varit så fruktansvärt fula. Kan inte heller förstå folk som hoppat på trenderna. Tex funnypack… Det var inte coolt på 90-talet och det är definitivt inte coolt nu. Men jeanskjol det kan jag tycka är snyggt beroende på färg och design. Denna tycker jag är så fin verkligen och går att styla med i stort sett allt i detta kollaget.

Kampanjer aktuella just nu

Nelly – 20% rabatt på Sport Mode

Gina Tricot – 20 – 40% rabatt beroende på hur många varor du handlar

Nakd – 25% rabatt på allt 
Kod: ONEMILLION

Lyko – 20% rabatt på Makeup Revolution

Yves Rocher – Utvald hudvård upp till 25% rabatt

Share:

14 Comments

 1. 31 augusti, 2018 / 15:25

  Så mycket snyggt! Måste shoppa!!! 😀

 2. 31 augusti, 2018 / 17:36

  Jag är en av dom som är jätteglad över att få lite värme snart, hösten kan vänta ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2018 / 10:36

   Noooo! Hösten måste komma nu 😀

 3. 31 augusti, 2018 / 18:20

  Åh, älskar de där ”Rachel” tröjorna! Det ser så sjukt mysiga ut :3

 4. 31 augusti, 2018 / 18:42

  Ohh så snyggt, sådana där stickade tröjor med rundad stor krage, sådan har jag, så sköna och fina

 5. 1 september, 2018 / 09:02

  Men va? Här har vi det definitivt höstigt och ruggit! Undrar själv istället var solen tog vägen så man fortfarande kan ha kjol och inte bara långbyxor, haha! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 september, 2018 / 10:35

   Haha man har nog kunnat ha kjol här också men nu ska det bli upp till 2 grader nästa vecka vilket jag inte ser fram emot 🙁

 6. 2 september, 2018 / 11:25

  Riktigt fina plagg och bra tips! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.