3   23
3   25
6   24
3   28
3   30
3   27
7   36
3   37

Årets första vlogg

Här kommer årets första vlogg. I skrivandets stund så är jag smått nyvaken. Vi spenderade några timmar ute i Öresjö hos min sambos farmor och farfar. Vi har inte träffat dom sedan Julafton. Då både jag och min sambo har varit sjuka. De är ju 80+ så vi ville inte åka dit förrän vi var helt friska så att vi inte skulle smitta dom. Som ni kan se i denna videon så köpte vi med oss semlor och de blev så himla glada. Dock så gjorde min sambos farfar något riktigt vidrigt med sin semla haha. Han la den i varm mjölk och åt den så. Har ni hört talas om detta tidigare? Jag har aldrig hört att man gör så och det är inget som jag tänker testa heller haha.
När vi kom hem så gjorde jag klart denna videon och sen somnade jag. Helt slut i kroppen. Vaknade med lite huvudvärk men det försvinner förhoppningsvis. Imorgon har jag en massa att göra. Beställde nämligen hem nytt porslin i helgen. Flera av våra tallrikar och muggar har blivit trasiga och när jag hittade ett så fint porslin samt bestick så jag kunde inte låta bli. Min tanke är att rensa ur skåpen i köken imorgon, har även tvättid och så ska jag och Ronja gå en långpromenad. Är så himla glad över plåstren som min sambo köpte till mig (se videon). Satt och letade efter nya skor trots att jag hade helt nya hemma men även när jag har haft plåster så har jag fått skoskav fram tills nu. Känns så befriande att kunna gå långpromenader igen.
Share:

16 Comments

 1. 13 januari, 2019 / 20:42

  Nej fy det låter inte alls gott att doppa en semla i varm mjölk! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:40

   Den var dock inte doppad utan låg i den varma mjölken xD

 2. 13 januari, 2019 / 21:11

  Skönt att skoskavet är borta och ja tänk vad ”roliga” saker är olika för barn och vuxna 😉😍

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:40

   Skoskavet är inte borta men plåsterna hjälper verkligen 🙂

 3. 13 januari, 2019 / 21:11

  Vilken mysig dag tillsammans med dem 🙂 aldrig hört det med mjölken X)

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:40

   Nej visst var det weird 😀 Måste vara något som de gjorde förr i tiden xD

 4. 13 januari, 2019 / 23:02

  Haha ja det där med semlor i mjölk har jag hört talas om många gånger, är tydligen någon gammal tradition, men jag har aldrig testat och kommer nog inte göra heller, haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:39

   Jaa det måste vara något man gjorde förr för usch va äckligt det såg ut xD Mjölken hade blivit som yoghurt efter att den hade värmts hahaha spyr xD

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:39

   Ja!! Längtar så mycket efter att få hem det 😀

 5. Maria
  14 januari, 2019 / 11:28

  Vilken mysig vlogg! Och wow vilka fina natur-vyer👌👌 Vill också tacka för tipset! Har också hemskt känsliga fötter och får skavsår superlätt, så ska definitivt prova dom där plåstren 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2019 / 12:38

   Kul att du tyckte om den 😀 Du kommer inte bli besviken om du köper de plåsterna. Jag som i stort sett har testat allt känner mig så befriad. De är så himla bra också eftersom att man kan duscha med dom utan att de lossnar 😀

 6. 14 januari, 2019 / 21:30

  Hoppas det nya porslinet blir jättebra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.