5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

VLOGMAS | 6 December | Stickar med mina jumbostickor och garn

Då jag arbetar i 24 dagar i streck så bestämde jag mig för att ta det lugnt idag. Ni får hänga med på hundpromenad, matlagning och även när jag visar min garnhörna och mina jumbostickor. Förutom jumbostickorna så har jag även jumbogarn. Har bestämt mig för att sticka en ny filt till Bonzo. Trots lite svårigheter i början så gick det riktigt bra på femte försöket haha.

Idag ska jag sätta mig ner och skriva på ett par blogginlägg.

Jag får ändå säga att jag har lyckats hålla en bra uppdatering trots att det är så mycket just nu på alla mina kanaler. Så att ha klara inlägg i utkast kommer hjälpa en hel del. Det svåra är att fylla ut vloggarna under vardagarna när man inte gör något speciellt. Men jag har lite planer på vad jag kan hitta på under dagarna som jag tror kan göra det lite roligare. Jag har inte börjat julbaka än och ska sanningen fram så kan man inte julbaka för mycket. 

Nu under helgen så har vi två kalas, både Lördag och Söndag. Jakten på en vit ljusslinga fortsätter. Skulle även behöva köpa en stjärna att ha i granen. Den vi köpte nu senast var för liten så den får sitta på lilla granen istället. Har inte hittat något vidare bra utbud när det kommer till julstjärnor heller. 

Har ni några julkänslor än?

Är jag hemma så har jag jätte mycket julkänslor men så fort jag går ut så försvinner dom. Vet att vissa av er läsare har fått snö. Behöver jag ens säga att jag är avundsjuk? Vi har bara regn, regn, regn och så lite mer regn. Hatar verkligen att bo här under vintern för vi får aldrig snö längre. Jag kan inte ens minns en tid när vi haft snö i en hel vecka utan att det blivit slaskigt och äckligt.

Dela

14 Kommentarer

 1. 7 december, 2018 / 12:25

  Jag har inga speciella julkänslor just nu och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 7 december, 2018 / 15:12

  Det måste bli lite mer snö innan jag får feeling!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2018 / 09:31

   Vi har ingen snö alls, bara en massa regn 🙁

 3. 7 december, 2018 / 17:29

  Här har vi också bara regn, blåst, dimma och mörker 🙁 Inte kul att fota just nu då man knappt får dagsljus på dagarna! Så himla tråkigt.. har också julkänslor inne hemma, men inte när man går ut tyvärr..

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2018 / 09:31

   Jag har slutat fotografera outfits för det är omöjligt i detta vädret 🙁

 4. 7 december, 2018 / 17:42

  Jag älskar att sticka, funderar på att göra en vuxenvariant av en fuskolle, en sån man hade som liten, haha! 🙂
  Det är verkligen såå smart att ha färdiga blogginlägg! Även om jag bara uppdaterar en gång om dagen så är det skönt att ha något redo de dagar som inspirationen, orken eller tiden inte finns där! Kram

 5. 7 december, 2018 / 19:10

  Åh ska kolla ifatt mig på din vlogmas nu så fort jag är klar med min blogg har sett t.om avsnitt 3 och tycker dom är jätte mysiga! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2018 / 09:30

   Va glad jag blir 😀 Då har du en hel del tittandes kvar att göra för jag publicerade vlogg nummer 7 precis 😉

 6. 7 december, 2018 / 20:11

  Vad duktig du är! Här är det inte mycket julkänslan, just nu öser regnet när här… suck! 😬😍

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2018 / 09:29

   Samma här. Har regnat i över en veckas tid nu 🙁

 7. 8 december, 2018 / 20:38

  har du provat armvirkning? super kul 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.