2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Slutade ca 14 timmar senare

Igår blev en produktiv dag men på slutet så grät jag nästan för jag var helt slut. Jag började arbeta klockan nio på morgonen och slutade ca 14 timmar senare. Min första paus fick jag vid sju tiden på kvällen. Men jag fick gjort allt som skulle göras vilket känns jätte bra!

Vill även passa på att tacka alla som kommenterade så fint i förra inlägget.
Jag kan alltid räkna med ert stöd och det betyder så mycket ska ni veta.

När det kommer till jobbfronten så är det mycket som händer behind the scenes. När man har varit lojal och arbetat för ett företag i 10 års tid. Men inser att de inte verkar bry sig överhuvudtaget då är det dags att gå vidare känner jag. Med tanke på hur många företag det finns att arbeta med idag. Så tycker jag att företagen borde värna betydligt mer om de som arbetar för dom. Det är inte mitt jobb att se till att företagen betalar sina fakturor. Men ändå är det jag som hela tiden får sitta och jaga folk för att jag ska kunna få min lön. Det är så många timmar som ligger bakom denna bloggen. Så många år. Och även fast jag inte har den största bloggen så förtjänar jag samma engagemang alla andra. Men vi får se ifall det blir bättre med det nya företaget.
Hur brukar ni hantera såna här situationer?
Är ni personer som fortsätter vara lojala trots att ni inte får tillbaka det som ni förtjänar?
Eller sätter ni ner foten direkt och säger ifrån?
Dela

12 Kommentarer

 1. 12 februari, 2019 / 10:38

  Men oj vad många timmar du jobbade igår och förstår att du blev slut. Jobbigt med företag som inte betalar i tid och hoppas att dom nya sköter sig bra! Kramis

 2. 12 februari, 2019 / 12:22

  Så sjukt att behöva jaga sin lön, jag hade letat efter nya företag att jobba med. Det tar så mycket onödig energi 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   13 februari, 2019 / 09:07

   Ja det ska man verkligen inte behöva göra 🙁 Är verkligen så himla trött på det då detta är ett upprepande mönster som de aldrig verkar ta tag i.

 3. 12 februari, 2019 / 12:49

  Förstår verkligen att du var trött efter en så lång arbetsdag! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   13 februari, 2019 / 09:06

   Ja det var lite väl mycket så jag ska försöka att inte göra om det xD

 4. 12 februari, 2019 / 13:54

  Man blir bättre på att sätta ner foten ju äldre man blir! Det är svårt att veta vad människor och företag går för.

 5. 12 februari, 2019 / 15:30

  Oj, jag är en väldigt lojal person, på både gott och ont…! Hoppas verkligen att det nya nu blir bättre för dig! Kram

 6. 12 februari, 2019 / 20:58

  kollar på videon i skrivande stund 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.