5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Nu erbjuder Vackra Buketter närproducerade blommor


Detta inlägget är reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Nu erbjuder Vackra Buketter närproducerade blommor

Efter 5 månaders väntan så är dagen äntligen här

Den 3 Mars började jag så alla mina snittblommor. Drömmen om att kunna skapa buketter med mina egna blommor var så stor men där och då så kändes det bara som en dröm. Det har varit kämpigt dessa månaderna. Kostnaderna har sprungit iväg. Det var även varit mycket spring in och ut under Maj månad när jag lånade grannens balkong. Trots mycket jobb så slutade jag aldrig att fokusera på drömmen om att en dag är allt jobb värt det. När jag håller en bukett som jag själv odlat i min hand och nu efter 5 månaders väntan så är dagen äntligen här.

Det är med stor glädje som Vackra Buketter nu kan erbjuda våra egna blommor i buketterna
Blommorna är närproducerade och odlade med så mycket kärlek

I och med att Vackra Buketter nu kan erbjuda egna närproducerade blommor så sänks även priset på buketterna. Nu kan du köpa en bukett för endast 250 kronor. Förutom att priset sänks så har blommorna väldigt lång hållbarhet vilket var viktigt för mig när jag valde vilka blommor jag ville odla. Det är dock viktigt att man byter vatten på dom varje dag, alltid kallt vatten. Och får blommorna stå svalt så håller de längre.

Nu erbjuder Vackra Buketter närproducerade blommor

Jag hoppas att ni vill beställa buketter av mig och enklaste sättet att gå till väga är att kontakta mig på info@vackrabuketter.se. Tänk på att beställningen av bukett helst ska ske en vecka innan datum för upphämtning. Ser så mycket fram emot att plocka och binda era buketter.

8 Kommentarer

 1. Maria
  2 augusti, 2022 / 10:30

  Så himla häftigt! Trodde inget annat än att detta skulle bli sant eftersom du är så sjukt målmedveten och driven, men det är verkligen en stor bedrift att vilja något och sedan jobba sig ända fram till mål.
  Heja dig! 👏🌸

  • dixiwonderland
   Författare
   3 augusti, 2022 / 00:04

   Fina Maria! Hade du bott i närheten av Trollhättan (det kanske du gör?) så hade jag gett dig en bukett gratis för att du alltid skriver så himla fina och stöttande kommentarer <3 Du gör mig alltid lika glad och tusen tack för allt stöd <3

   • Maria
    4 augusti, 2022 / 21:30

    Bor tyvärr långväga bort i Gävle, men tack fina du! Säger bara sanningen 🌸 hade jag bott närmare hade jag minsann bara handlat blommor av dig 🙏

    • dixiwonderland
     Författare
     4 augusti, 2022 / 22:26

     Åhh att läsa detta betyder allt <3 Tack snälla du för dina fina ord 😀

 2. 2 augusti, 2022 / 12:22

  Du är verkligen såååå begåvad! Vet ju att du är utbildad också, men din estetik är verkligen något alldeles extra!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 augusti, 2022 / 00:05

   Men åhh, tusen tack <3 Blev så glad av att läsa detta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.