4   18
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36
7   21

Hur kommer min Youtube kanal att se ut

Jag tänkte gå igenom lite bakgrundsfakta för er som inte har hängt med från början.

Jag la upp min första youtube video 2005 så jag vågar påstå att jag var en av de första även om jag inte alls gjorde det på den nivån som är idag. Sen tog jag bort den kanalen och skapade en ny 2014 där jag la upp olika videos. Idag är den kanalen raderad så jag har inte blockat någon vilket jag har fått frågor om, utan min nya kanal är helt ny.

Anledningen till varför jag tog bort den förra kanalen är för att jag upplevde att mina följare var väldigt oengagerade. När man har över 700 subscribers men endast får 200 visningar och av de 200 visningarna så får man mer tummar ner än upp. Ja då förstår ni nog också att det inte är roligt. Sen så valde jag att bli youtube partner vilket gjorde att jag fick betalt via Google. Problemet var att eftersom att jag inte har ett företag utan är egenanställd så fick jag problem med hur jag skulle redovisa detta. Skatteverket var inte till någon som helst hjälp. De enda de sa var att jag måste skaffa företag och när jag förklarade att jag var egenanställd så visste dom inte ens vad det var. Jag kände att det skulle bli enklast att bara stänga ner allt. Vilket jag också gjorde.

Hur kommer min Youtube kanal att se ut?

Jag kommer att ladda upp en video varje Söndag klockan 18:00. Publicerar denna tidigare på grund av valet. Nu i början kommer det vara vloggar men jag kommer även göra smink videos, hauls och lookbooks. Mina vloggar kommer vara lite annorlunda från hur andra personer gör dom. Jag kommer filma material över flera dagar men sedan sätta ihop det till en dag. Anledningen till detta är för att mina dagar är rätt händelselösa så jag skulle aldrig få ihop tillräckligt med material under en dag. Jag hoppas att ni kommer tycka detta är kul. Jag gillar att jag får en möjlighet att verkligen visa vem jag är då det kan vara svårt att få fram via text. Jag har även valt att inte bli Youtube partner så det borde inte visas annonser i mina videos. Om det kommer upp annonser så är det ingenting som jag tjänar pengar på.

Ni får mer än gärna kommentera vad ni tycker.
Gärna ge kritik på vad jag ska tänka på i fortsättningen och vad ni vill se mer av.

30 Kommentarer

 1. 9 september, 2018 / 16:31

  Så klokt sagt och precis mina tankar också. Det ska bli så skönt när valet är över, att all denna pajkastning är över. Och att vi kan återgå till det normala. Jag är trött på att alla sociala medier och liknande drunknar i vad man ska rösta på och vad man inte ska rösta på. Någon tycker si och den andra tycker så. Några tycker att man ska taktikrösta och andra vill att man ska rösta med hjärtat. Alla försöker påverka på något sätt och det är mest propaganda och hårda ord istället för en saklig och lugn diskussion eller framförande av vad man tycker så sitter man istället och idiotförklarar andra människor och trycker ner olika partier.

  • dixiwonderland
   Författare
   10 september, 2018 / 09:24

   Efter resultatet igår så är jag orolig för hur det kommer bli i Sverige. Jag hoppas naturligtvis på det bästa men just nu är allt väldigt ovist.

 2. 9 september, 2018 / 17:21

  önskar dig lycka till. Är tuyp bara på youtube på jobbet för titta på teckensånger! 🙂

 3. 9 september, 2018 / 17:57

  Spännande med kanalen! 😀

 4. 9 september, 2018 / 18:04

  Haha, lite tjat kan ge resultat 😉 Skämt o sido, så roligt att du börjat igen med YouTube och ska bli så kul varje söndag att kika vad du gjort under veckan! 😀

 5. 9 september, 2018 / 18:28

  Så bra sagt att man ska rösta på vad man vill och man ska inte bli hatad bara för att man röstar på ett visst parti. Sedan bör man alltid läsa på om partierna så man vet vad man röstar på!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 september, 2018 / 09:22

   Ja det är självklart. Hoppas inte att någon röstade på ett parti utan att ha läst på 🙂

 6. 9 september, 2018 / 18:29

  Superkul att du tänker börja med vloggar jag kommer absolut att följa dig 😀

 7. 9 september, 2018 / 19:18

  Men vad kul! ska absolut följa dig

 8. 9 september, 2018 / 20:36

  Alltså JA! Så kul att du börjat vlogga igen 🙂 🙂 🙂

 9. Mathilda
  9 september, 2018 / 22:49

  Men wow! Så inspirerande <3

 10. 9 september, 2018 / 22:49

  Men wow! Så inspirerande! <3

 11. 9 september, 2018 / 23:05

  Oh jätteroligt att du videobloggar igen, gillar dem verkligen. Samt så gott med lasagne, det åt vi också idag, mums

  • dixiwonderland
   Författare
   10 september, 2018 / 09:20

   Va glad jag blir att det uppskattas 😀

 12. 9 september, 2018 / 23:37

  Men åh va roligt att följa dig varje söndag! 😃 ska börja följa dig! 😃

 13. 10 september, 2018 / 00:19

  Vad kul att du har börjat med Youtube! Kram

 14. 10 september, 2018 / 07:36

  Men åhhhh! SÅ himla kul!! Ser verkligen fram emot kommande vloggar =)) KRAM fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.