1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

En vecka med dåligt väder

Jag kan säga att jag inte alls är nöjd med denna vloggen. Vädret var dåligt i flera dagar vilket gör att ljuset blir dåligt. Jag kunde inte ta med mig kameran ut på grund av det dåliga vädret. Sen när jag var med min bestie så glömde jag helt enkelt av att filma då vi skulle fotografera samt så ville vi prata med varandra. Vi ses bara en gång i veckan så man vill ju göra det bästa med den tiden. Då hon inte vill vara med i mina vloggar så blir det att jag inte filmar så mycket när vi umgås.

Väskan som ligger uppe på Tradera

Igår åkte vi runt i 2 timmar för att tända ljus vid alla gravarna. Vilket resulterade i att Bonzo spydde i bilen stackarn. Han som älskar att åka bil tyckte till och med att det blev lite för mycket. Vi hade en så otroligt vacker solnedgång men ni får se mer av det i Tisdagens vlogg. Idag ska vi ut till Överby för att besöka City Gross som öppnade nyligen. Vi har börjat få en massa nya butiker vilket jag tycker är jätte kul. Man vill bo i en stad som växer och blir till det bättre. Vi ska även gå in i en av mina favoritbutiker, någon som kan gissa?

Blomhuset naturligtvis! 
Jag vill utöka min samling av växter till min sambos förskräckelse. Han delar inte alls samma kärlek för växter som jag gör. Men det ska bli väldigt roligt då de också har en ny butik. Tänkte visa upp alla mina växer i vloggen som jag håller på att spela in då jag tror det kan vara kul att se. Jag upplever att växer har blivit allt mer populära under 2018. När jag var 11 år så hade jag 72 växter på mitt rum haha. Vad är er relation till växter?

26 Kommentarer

 1. 4 november, 2018 / 11:16

  Vad kul att du ska visa dina växter i en vlogg 😀 Kramis

 2. 4 november, 2018 / 13:50

  Vi har också varit vid några gravar och tänt ljus. Väldigt mysigt trots sorgligt, men det är viktigt att kunna sakna <3

 3. 4 november, 2018 / 14:11

  Åh stackars Bonzo!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:08

   Det var ingen större fara med honom 😛

 4. Mia
  4 november, 2018 / 14:49

  Om du blev så besviken över att få test på killparfym du inte ens betalat för så vänta tills du öppnar kalendern…
  Köpte Rituals kalender förra året och blev så fruktansvärt besviken, fick runt 5-6 saker som var för män.
  Resten vad tyvärr också skit, pyttesmå tvålar som man ändå får gratis på hotell. Inte alls värt pengarna.
  I år köpte jag NYX kalender, får se vad den har att erbjuda.

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:07

   Hoppas att jag inte blir besviken men det märker vi i December 😉

 5. 4 november, 2018 / 16:10

  Jag tycker det är såå fint med växter o blommor, men vi har tre halvgalna katter som inte låter sådant vara i fred så kan inte ha så mycket växter hemma inne tyvärr haha 😀

  Min mat var jättegod, men de andra var inte helt nöjda 🙁 De beställde in en sharing planka med massa olika kött och tillbehör, men det var ingen höjdare. Stod att det skulle vara deras bästa kött men kändes mer som sådant som ”var över” i köket typ, lite korv, lite lamb racks osv, så den rätten var ingen höjdare enligt dem 🙁 Men mitt var som sagt gott och mysig lokal 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:07

   Min bestie har samma problem med en av sina katter att hon vill tugga på vissa växter. Knasbollar xD

 6. 4 november, 2018 / 16:32

  Ska bli kul att se din haul! 😀 Jag tycker alla Calvin klein parfymer luktar man! ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:06

   Yaay härligt att du är peppad 😀 Hoppas att jag kan spela in den idag eller imorgon. Inväntar lite mer saker 😉

 7. 4 november, 2018 / 16:33

  alltid kul med en video, även om det inte blir den bästa 🙂

 8. 4 november, 2018 / 18:51

  Vad roligt med lite nya butiker 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:05

   Ja vi har fått så himla många nya butiker 😀

 9. 4 november, 2018 / 20:28

  Tycker växter är ett måste i ett hem! Annars känns det inte som hemma…hahaha
  Sv. Hade så velat ha den i 18 års present, men vi får se 😉

 10. 4 november, 2018 / 22:54

  Det är så tråkigt när vädret inte är bra! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   5 november, 2018 / 10:04

   Ja speciellt när man är beroende av det i sitt arbete 🙂

 11. 5 november, 2018 / 12:33

  Jag vet inte om jag har sagt det innan, men du är verkligen SÅ grym på att sminka dig! Alltså VERKLIGEN! <3

 12. 5 november, 2018 / 12:40

  Älskar växter och blommor! Min favorit är elefantöra 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 november, 2018 / 10:00

   Ja den är så söt 😀 Har dock inte riktigt fastnat för den men växter är verkligen ett måste 😀

 13. 5 november, 2018 / 12:54

  Måste kolla så snart jag är på g hem! Tycker det är så roligt att du vloggar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.