3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Du designar din krans hos Vackra Buketter


Detta inlägget är reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Du designar din krans hos Vackra Buketter

Dagarna bara springer iväg och om en vecka så är det 1 December. Det betyder också att det endast är en vecka kvar tills jag lanserar årets julgrupper. Förra året så sålde jag fler än vad jag hade räknat med. Och jag hoppas att det kommer gå lika bra om inte bättre i år. Det tråkiga med julgrupperna är att jag inte kan skicka dom online så som jag gjort med den lilla julkransen. Men jag kan bara hoppas att de kommer sälja riktigt bra också. Julgrupper är perfekt att ta med om man är bortbjuden på middag nu under jul.

Vackra Buketter

Något som ni kunder kanske inte vet om är att ni är med och designar er egna krans. Ni får välja bland åtta olika band och sedan ger jag flera förslag på hur dekorationerna kan se ut och ni får sedan välja vilken design ni tycker bäst om. Jag älskar att inkludera mina kunder och mitt mål är att kunderna ska vara super nöjda när de får sina kransar. Genom att vara med och bestämma så blir förhoppningsvis kunden 100% nöjd med resultatet. Då jag inte har några färdiga kransar så kan det vara svårt att föreställa sig resultatet men genom att göra mina kunder delaktiga så får de sin dröm krans. Är du intresserad av att beställa en krans så kontakta mig på info@vackrabuketter.se.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.