3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Apartment Tour i vår lilla lägenhet på 33 kvm

Jag har fått så många förfrågningar genom åren men det är inte förrän nu som jag känner att det är dags för en Apartment Tour. Tro det eller ej så är jag väldigt privat när det kommer till vårt hem. Det är knappt så att jag vill bjuda hem folk som vi känner haha. Även om lägenheten inte alls ser ut så som vi önskat (val av tapeter bland annat) så är detta vårt hem där vi har byggt upp vårt liv tillsammans.

Apartment Tour i vår lilla lägenhet på 33 kvm

Att jag gör denna videon är mest för min egen skull. Denna lägenheten blev min trygga plats. Även om jag är väldigt redo för vårt nya stora kapitel i vår nya lägenhet så känns det i hjärtat att lämna det som varit min trygghet i hela 13 år. Det var här som jag och Johan blev vuxna tillsammans. Här vi hade 10 underbara år tillsammans med Bonzo. Men jag ser så otroligt mycket fram emot att flytta härifrån. Jag är så redo för det även om jag naturligtvis kommer vara väldigt sentimental när jag stänger ytterdörren för sista gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.