5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Vilket magiskt väder vi har idag

Vilket magiskt väder vi har idag. Finns nog inget finare än en massa snö och solen som skiner. Jag ska ut och fotografera om en liten stund. Man måste ta tillvara på såna här dagar. Igår vloggade jag. Tråkigt bara att vi inte hade lika fint väder då som idag. Fick agera när några småkillar var elaka mot varandra. Att be om ursäkt är något som vissa personer verkligen har svårt för. Både unga som vuxna. Ni får se vloggen för att veta mer om det.

Idag ska jag som sagt ut för att fotografera. Planen är att alla mina instagram sidor ska uppdateras. Jag har ett samarbete som jag måste skriva klart och skicka iväg till kunden för godkännande. Funderar på om jag ska spela in en youtube video idag när vi har så himla fint ljus. Är det något jag saknar med sommaren så är det ljuset! Möjligheten att kunna fotografera när som helst. Förra året hittade vi en plats som ligger rätt nära oss som hade allt jag vill ha i naturen. Så i sommar ska vi absolut åka tillbaka dit och fotografera mer. Det är något magiskt som sker när man fotograferar ute i naturen. Jag älskar känslan som det förmedlar i mina bilder.
Dela

12 Kommentarer

 1. 29 januari, 2019 / 10:46

  Vad härligt att du har så fint väder idag och hos mig är det mulet. Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:41

   Vi har mulet idag så jag är glad att jag fotograferade så mycket igår 😀

 2. 29 januari, 2019 / 11:32

  Ja det är verkligen helt underbart ute idag! Såna dagar då man bara vill vara ute hela tiden! <3

 3. 29 januari, 2019 / 15:29

  Jag ÄLSKAR att fotografera i naturen (som du påpekade för ett tag sedan!). Naturen är ett av mina lyckopiller 😀

 4. 29 januari, 2019 / 16:29

  Hoppas ni fått till massa bra material idag 😀

 5. Maria
  29 januari, 2019 / 18:01

  SÅ bra att du ingrep och stod upp för killen! Heja dig!
  Önskar att alla skulle göra något när man ser saker som håller på att hända eller redan har hänt, vårt samhälle blir så läskigt att leva i om folk bara vänder bort blicken. Har själv fått agera när andra saker har hänt och kommer fortsätta göra det. Man vill inte ha på sitt samvete att veta att man inte gjorde något fast man kunde. Viktigt också att tänka på att det kan hända en själv saker eller ens närmsta, då vill man att hjälp ska finnas att få av dom som råkar vara på plats 🌺

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:39

   Jag har så svårt för personer som bara blundar eller kollar bort. Jag kan verkligen inte göra det! Sen ska man alltid vara försiktig naturligtvis och läsa av situationen. Man vet ju aldrig om folk är beväpnade. Menar inte att dessa barnen var det men det kan ju finnas andra situationer :*

 6. 29 januari, 2019 / 20:29

  så härligt att ni har bra väder 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:36

   Ja äntligen! Men det varade inte länge xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.