5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Igår var en riktigt produktiv dag

Igår var en riktigt produktiv dag. Hann spela in en ny video (den som är länkad här ovanför), redigera och publicera nya bilder. Skriva ett blogginlägg, svara på mail, städa lägenheten och handla mat. Vi besökte systemet och gissa om jag blev glad när jag såg att de hade Aviva Pink Gold och Aviva Blue Sky. Inte för att jag ska ha party party men efter en lång arbetsdag så kan det vara riktigt skönt att ta ett glasvin framför en film.
Min relation till alkohol är väldigt bra. Det är något som vi aldrig har hemma till att börja med. Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag besöker systembolaget per år. Att ta ett glas vin till maten är gott men att supa är long gone. Jag började dricka alkohol redan som 14 åring och då drack man endast för att bli full. Sen eftersom att jag har haft psykiska problem så blev alkoholen något jag använde för att dämpa min ångest. Och som jag har berättat tidigare så vill jag inte vara beroende av något. Min morbror dog av alkoholism så det har också gjort att jag är extra försiktig eftersom att det är ärftligt.
Idag kommer både bestie och Ronja hit. Vi ska fotografera om snön ligger lika fint på träden som igår. Det gör mig lite ledsen att det ska snöa hela helgen och min sambo kommer inte vara hemma så vi kan inte fotografera. Jag kan säga att det är lite av ett mirakel att vi snart har haft snö i en hel vecka. I normala fall så smälter den bort efter bara två dar. Jag älskar det i alla fall. Önskar att hela vintern alltid kunde vara så här vacker.
Dela

22 Kommentarer

 1. 31 januari, 2019 / 09:30

  Skönt med en produktiv dag!

 2. 31 januari, 2019 / 09:55

  Härligt att du fick så mycket gjort igår och klokt beslut av dig angående alkoholen! <3 Kramis

 3. 31 januari, 2019 / 11:26

  Härligt att du fick så mycket gjort igår 😀 Hoppas snön ligger kvar lika fint idag så att ni kan fota 🙂

 4. 31 januari, 2019 / 16:08

  Så härligt med såna dagar då man verkligen får saker gjorda och avbockade från listan 🙂 <3

 5. 31 januari, 2019 / 16:18

  Åh, vilka superbra tips!

 6. 31 januari, 2019 / 20:27

  Vad mysigt med bästistid! 😍

 7. 31 januari, 2019 / 21:10

  Det låter verkligen som du har en sund relation till alkohol! 🙂 Vad kul att de tagit in några som du gillar! Hoppas ni fick magiska bilder i snön och skönt att er ligger kvar, det har den gjort en vecka här på Gotland också och det är ovanligt 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   1 februari, 2019 / 07:16

   Vi ska få mer snö idag så det verkar som att den kommer ligga kvar 😀

 8. 1 februari, 2019 / 03:42

  Måste prova de vinerna från Aviva, hört så mycket gott om dem 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 februari, 2019 / 07:15

   Ja det får du göra 😀 Så himla goda verkligen 😀

 9. 1 februari, 2019 / 07:14

  Men guuu vad underbart med en sån produktiv dag =) Kram fina <3

 10. 1 februari, 2019 / 17:39

  Det är sunt att ha ett bra förhållande till alkohol, speciellt om man brukar det på fel sätt. Ja, vintern är galet vacker, önskar också att det kunde vara som det är nu hela vintern än det som vi vanligtvis brukar ha här i Sverige 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2019 / 13:55

   Ja tänk om hela vintern var så här fin! Idag har vi haft nollgradigt vilket gör att slasket kommer 🙁 Mindre roligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.