2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
0   21

Attackerad av en hund


Som rubriken lyder så blev jag faktiskt attackerad av en hund i början av denna veckan. Som ni säkert förstår så gick allt bra, tack vare att jag hade Ronja och inte Bonzo. Jag vill inte ens tänka på vad som kunde hänt ifall det varit Bonzo som jag hade haft med mig…

”Låt oss prata om ämnet som har cirkulerat i mina sociala medier den senaste tiden”

På ca en månad så har jag gått från att ha ca 5 växter här hemma till att nu ha närmare 30! Jag kan förstå att om man inte har intresse för växter så är det fruktansvärt tråkigt att se detta i mina kanaler. Men när Jenna Marbles gör en plant tour, ja ni läste rätt. Det finns dom som har en plant tour istället för en house tour. Hennes video har närmare 3,4 miljoner visningar så det säger en hel del om hur populärt detta ämne faktiskt är.

Nu under våren så är växtperioden. På samma sätt som naturen visar tecken på att våren är på väg med snödroppar, krokusar, påskliljorna som snart slår ut samt alla knopparna på träden. Så visar växterna som man har inomhus att våren är på väg. Under vintern så är de flesta växterna i ett sovande tillstånd och därför blir det så roligt när man ser att de börjar producera mer blad eller till och med får blommor.

”Mina kanaler kommer inte förvandlas till ett växthus”

Men just nu så vill jag inte fotografera outfits då jag längtar efter att kunna fotografera mer vårinspo. Hemma går jag runt i träningskläder konstant och jag minns inte ens när jag senast hade smink. När värmen börjar komma tillbaka så kommer även inläggen med mode och skönhetsprodukter också komma tillbaka. Nu är det ingen som har klagat men jag känner ändå att jag vill ge en förklaring. Jag kommer aldrig fejka mitt liv för att tillfredsställa någon annan.

Dela

12 Kommentarer

 1. 17 mars, 2019 / 10:53

  Usch vad hemskt,skönt att det gick bra!

 2. 17 mars, 2019 / 11:58

  Usch vad hemskt att bli attackerad av en hund! Så skönt att det gick bra för er. Kommer ihåg när Kalle blev attackerad/vallad av en hund när vi var ute och red. Kom en man med en lös ung schäfer, hunden får syn på oss och kommer i rasande fart så Kalle slänger sig åt sidan och jag ramlar av. Hunden börjar valla Kalle så han springer iväg en bit, jag ropar på honom att stanna och han stannar och kollar på mig och då går hunden till attack riktigt så Kalle har inget val än att springa iväg så han försvinner bort i skogen. Det var bland det värsta jag varit med om och jag sprang och sprang och sprang, hade aldrig orkat springa så länge och snabbt i vanliga fall men eftersom det gällde min häst och jag såg bara honom framför mig skadad, då hittade man ork någonstans automatiskt, precis som man blev jagad. Kalle hade sprungit in på någons tomt så en man hade fångat honom, han mådde bra och var inte skadad någonstans och hunden fortsatte att försöka valla och skälla mot honom men Kalle brydde sig inte längre. Asså jag brast i tårar och slängde mig om Kalle. Visste inte vad jag skulle göra, och mannen sa bara till mig att det är bra nu och din häst är här med dig. Ägaren till hunden kom eftersläntrad och visste inte vad han skulle säga, typ bad om ursäkt men jag var helt lost och sa ingenting, kunde inte blivit arg eller något i stunden för var bara så glad att Kalle mådde bra. Nu efter fattar jag inte hur han kunde gått runt med en ung schäfer löst i en skog där hästar rids varje dag och det vet alla, så hoppas han lärde sig en läxa där.. lång kommentar nu haha men usch ja, inte roligt att bli attackerad av hund!

  • dixiwonderland
   Författare
   18 mars, 2019 / 10:13

   Kan inte ens föreställa mig din panik! På Efterlyst (förra veckan tror jag) hade ju två killar skickat sina hundar på en tjej som red. Hästen fick ju en hel del skador 🙁 Jag kan förstå att man som hundägare vill ha sin hund lös i skogen MEN om man inte har ordentligt med pli på hunden och vet att många rider där då ska man ha den kopplad! Skönt att det gick bra för er men jag förstår att du måste haft en sån fruktansvärd panik. Det är så tråkigt att många inte verkar ha prio att uppfostra sina hundar ordentligt.

 3. 17 mars, 2019 / 12:05

  Vad otäckt att du blev attackerad av en hund men skönt att det gick bra! <3 Kramis

 4. 17 mars, 2019 / 16:20

  Nämen hualigen, vad läskigt, tur att allt gick bra. Jag har också attakerats av en hund en gång och då en grov dobberman jag va rlite byxis då, men det gick också bra

 5. 17 mars, 2019 / 18:31

  Men usch vad otäckt, tur att det gick bra! Jag vill också ha massa växter hemma! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   18 mars, 2019 / 10:09

   Join the dark side 😉 Jag vill ha mer växter hela tiden men har insett att jag måste chilla för annars kommer lägenheten inte att se bra ut 🤣

 6. 18 mars, 2019 / 04:29

  Men fyyy vad obehagligt! Så skönt att det gick bra då!! Verkligen en utav mina totala mardrömmar (har alltid varit hundrädd…). Kram finaste och ha nu en FANTASTISK vecka <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.