4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

Wednesday Säsong 1

Wednesday Säsong 1

När jag skriver detta inlägget så har jag sett klart första säsongen av Wednesday. Serien får utan tvekan 10 av 10! Jag är ett super stort Familjen Addams fan. Minns när jag var liten hur jag älskade att se den tecknade serien på Cartoon Network. När jag hörde att Tim Burton skulle göra en serie om Wednesday så visste jag att det skulle bli succé.

Wednesday Säsong 1

Jenna Ortega är född för att spela Wednesday

Hon gör rollen så galet bra! Att klara av att säga saker utan att visa ansiktsuttryck är inte lätt men denna 20 åringen gör det med bravur. De 8 avsnitten var alla lika bra i min mening. Det fanns inte ett enda avsnitt som var tråkigt. Det var spännande in i sista avsnittet och jag älskar att det var så himla många twister genom avsnitten. Detta är en serie som ni bara måste se! Och för den som undrar så är detta ingen skräckserie även om Addams är åt det konstiga hållet om man uttrycker sig så. Den har den där magiska Tim Burton känslan men jag skulle mer klassa den som spännande än skräck.

Wednesday Säsong 1

Det bästa med hela serien är att Christina Ricci som spelade Wednesday Addams i filmen Familjen Addamas från 1991 är med i serien! Jag tycker det var klockrent att ta med henne igen då hon gjorde rollen så ikonisk. Men jag tycker att Jenna gjorde ett lika bra jobb. Hon gjorde sin egna tolkning och gav Wednesday sass. Ni måste se denna serien om ni har möjlighet!

Dela

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.