4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

VLOGMAS | 3 December | Vardagsrutiner


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tillbaka till vardagsrutiner och jag känner mig smått stressad. Det är så mycket som jag vill hinna med denna julen och det känns som att dagarna bara försvinner. Men jag ska se till att inte bli stressad. För mig är julen verkligen den tiden på året då man ska slappna av. Spendera så mycket tid man kan med nära och kära.

Idag har jag inga större planer. Har haft lite svårt att komma in i vardagsrutiner efter helgen. Ska börja arbeta på ett nytt samarbete och på tal om samarbete… Igår blev jag erbjuden 325 kronor för ett samarbete INNAN skatt. Jag försökte prata om detta i vloggen men jag blev bara så irriterad att jag kände inte att det var en bra idé. Ärligt talat så tycker jag att såna företag ska skämmas! Hur kan man ens ha mage att erbjuda en sån summa? Som att mitt heltidsarbete är ett skämt? Jag berättade för dom vilket pris jag vill ha och att deras förslag var ett skämt för branschen. Även om jag inte har lyxen att kunna välja samarbeten som super relevanta för innehållet på bloggen. Så vill jag att ni ska veta att de som jag arbetar med faktiskt betalar en bra summa för de samarbetena som jag gör. Jag lägger ner jätte mycket tid på att försöka få mina samarbeten så personliga som jag bara kan. Speciellt när de handlar om något som kanske inte går i samma stil som de vanliga innehållet på bloggen. Jag tycker bara att det är så sjukt att vi snart går in i 2019 och fortfarande finns det företag som inte ser värdet i reklamen som de får.

Dagens Lucka 4 December

Nelly – 30% rabatt på Vero Moda
Nakd – 40% rabatt på accessoarer
Lyko – REF 40% rabatt
Yves Rocher – 41% rabatt på utvalda ansiktsmasker
Dela

16 Kommentarer

 1. 4 december, 2018 / 10:46

  Kul vlogg<3

 2. 4 december, 2018 / 10:59

  Det är verkligen sjukt hur pinsamma vissa företag är. Jättebra att du lyfter ämnet! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2018 / 09:37

   Ja det är helt rätt ord, pinsamma! Hoppas inte att någon är villig att samarbete med företag som erbjuder såna små summor.

 3. 4 december, 2018 / 15:06

  Hoppas att du får en mysig tisdagskväll! Kram

 4. 4 december, 2018 / 19:11

  Så bra att du tydligt markerar att det inte är ok!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2018 / 09:36

   Hoppas att fler vågar säga ifrån också! Mängden läsare spelar absolut ingen roll. Du utför ett arbete som du ska ha bra betalt för!

 5. 4 december, 2018 / 19:16

  Helt sjukt att du ska få den summan, det är synd att många ännu inte förstått att bloggare osv är ett yrke :/ Kram på dig

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2018 / 09:36

   Jag har aldrig blivit erbjuden så lite pengar tidigare. Tycker det är helt sjukt att det finns företag som kan stå bakom en så dålig lön. Nej såna företag kommer aldrig få synas på mina sociala medier!

 6. 4 december, 2018 / 23:15

  Så segt med sånna förslag jag brukat bara ignorera om företag erbjuder för lite pengar känns inte värt då och så tråkigt att dom utnyttjar bloggare så 😒❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2018 / 09:34

   Det är verkligen helt sjukt! Jag brukar svara just för att informera och hoppas att de kanske kan tänka om nästa gång de frågar någon influencer om ett samarbete.

 7. 5 december, 2018 / 11:37

  Så pinsamt av de företaget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.