19   39
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31
0   27

VLOGMAS | 2 December | 1 Advent


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Första advent spenderades på IKEA. Jag var på jakt efter mer ljusslingor till julgranen men det går inte riktigt som jag hade tänkt mig. Väl hemma så visade jag upp vår shopping från IKEA. Sen var det dags att göra i ordning bordsdekorationen så vi kunde tända första ljuset. Sen passade jag även på att slå in lite julklappar.

Det är så himla mysigt att gå upp på morgonen och tända granarna. Galet egentligen att vi har två granar i vår lilla lägenhet haha. I skrivandets stund sitter jag med min kopp te och kollar på andra youtubers Vlogmas. Så himla mysigt! Har ingen aning om konceptet är stort i Sverige men jag följer bara två svenska youtubers (Helen och Therese) så har har ingen större koll.

Jag har beställt ett nytt minneskort till mina kameror. Just nu har jag bara ett som jag pendlar mellan systemkameran och min vloggkamera. Jag hoppas att den hinner komma imorgon för på Onsdag skulle jag vilja testa att filma med båda kamerorna samtidigt. Och för er som undrar så älskar jag min vloggkamera. Den underlättar enormt mycket.

Jag är sämst när det kommer till ny musik. Jag har ca 8 låtar på min lista som går om och om igen men Miley släppte nyligen en ny singel Nothing breaks like a heart. Och jag kan inte sluta lyssna på den! Sen Miley släppte Decisions med Borgore 2014 så har jag älskat hennes musik. Så nu får ni ett litet musiktips från mig vilket sällan händer haha. Nu ska jag arbeta undan lite innan jag tar upp vloggkameran och börjar filma dagens alla händelser.

 

Dagens Lucka 3 December

Nelly – 60% rabatt på Twist Back Velvet Gown
Nakd – 15% rabatt på stickat
Lyko – 30% rabatt på Filorga Sleep and Peel Resurfacing Night Cream
Yves Rocher – 41% rabatt på Quelques Notes d’Amour 30 ml
Dela

6 Kommentarer

 1. 3 december, 2018 / 10:12

  Vad mysigt att ni har två julgranar och vilka bra tips! 😀 Kramis

 2. 3 december, 2018 / 13:55

  Så mysigt med Ikea! Älskar att vara där! Kram

 3. 4 december, 2018 / 19:58

  Theodor: vad gör hon?
  Jag: hon slår in paket?
  Theodor: är det till Anna? (hans faster)
  xD älskar din vlogmas så himla mysig!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2018 / 09:35

   Men snutte gubben hur söt är han? 😀 Åhh värmer i hela hjärtat ska du veta <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.