13   32
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

VLOGMAS | 18 December | SNÖ

Det blev en lugn dag med hundarna. Hela 4 hundpromenader och jag väljer att passa på så länge vi har snö. Det skulle vara magiskt om vi kunde ha snö under Julafton. Jag minns inte ens när vi hade det senast. Hundarna tycker det är så himla roligt att busa i snön vilket Ronja var duktig på att demonstrera.
Nu är det inte långt kvar till Julafton. Vi kommer börja fira den 23 eftersom att min mamma fyller år då. Hon arbetar den dagen men efter jobbet ska hon hit på julbord. Så himla mysigt verkligen. Och skönt för mamma att bli bortskämd på sin födelsedag. 

Så fort jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag först ta en promenad med Bonzo. Sen ska jag lämna honom för att gå hem med Ronja till min mamma. Nu är sleepovern över och även fast dom har haft det kul så tror jag de båda blir nöjda. Bonzo blir glad över att få sin säng för sig själv. Och Ronja blir glad över att få komma hem till min mamma. Borta bra men hemma bäst. Det kommer även att komma upp ett blogginlägg senare idag. Vet att uppdateringen inte har varit den bästa, men jag försöker så gott jag kan. Tror ni kommer tycka att inlägget är mysigt i alla fall. Det kommer även komma upp en extra video på min youtube kanal imorgon. En smink tutorial som flera av er har längtat efter. 

Dela

8 Kommentarer

 1. 19 december, 2018 / 10:57

  Åh vad mysigt för din mamma att få komma till er på julbord på sin födelsedag 😀

 2. 19 december, 2018 / 12:20

  Mysiga planer och jag ska redan ha en minijul ikväll med mina barn! 😀 Kramis

 3. 19 december, 2018 / 15:43

  Jag, rent ut sagt, hatar ägg. Men när du spräckte det där ägget var det till och med så jag blev sugen. MUMS <33

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2018 / 09:47

   Jag har också väldigt svårt för ägg 😛

 4. 19 december, 2018 / 19:45

  så glad att du fått snö! Hoppas de ligger kvar över julen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2018 / 09:47

   Tråkigt nog så har den smält bort nu 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.