1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

VLOGMAS | 16 December | Bakar mitt första pepparkakshus

Då det var tredje advent så ville jag göra något extra roligt. Därför bestämde jag mig för att baka mitt allra första pepparkakshus. Jag har aldrig tidigare gjort ett så det blev en utmaning. Råkade göra lite fel med skorstenen haha men sånt händer. Jag kan säga att jag och pepparkakor kommer inte bra överens. Tydligt inte glasyr heller. Men för att vara mitt första pepparkakshus så är jag nöjd.

Tänk att det bara är en vecka kvar till Julafton

Och ingen är gladare än jag idag! Vaknar upp och det ser ut som att någon har pudrat hela gatorna med florsocker. Vi har fått snö. Det täcker knappt marken men just nu tar jag vad som helst. Detta lär inte ligga kvar till Julafton men idag tänker jag njuta. Extra roligt att min bestie kommer hit idag och Ronja. Bonzos favorittjejer (efter mig då haha). Sambon fortsätter att jobba över även denna veckan men på Lördag! Då går han äntligen på julledighet.

Idag är det också bara en vecka kvar av min Vlogmas.
Har ni orkat kolla på alla vloggarna?

Det kommer kännas så himla tomt. Hade jag inte gjort Vlogmas i år så hade jag förmodligen aldrig bakat så här mycket. Jag hade nog inte heller haft såna enorma julkänslor som jag har haft hela December. Jag har haft så himla roligt. Och om ni har missat några vloggar så kan ni bara gå in på min youtube kanal. Klicka på Spellistor och sedan välja Vlogmas 2018. Där har ni alla vloggarna samlade.

Den stora utmaningen förutom att arbeta 24 dagar i streck var att få ihop tillräckligt med material. Jag trodde det skulle vara omöjligt men nu känner jag mig nästan som ett proffs. Jag kommer dock ta lite ledigt i mellandagarna. Vilket jag tycker att jag förtjänar efter att ha jobbat så här mycket.

Dela

14 Kommentarer

 1. 17 december, 2018 / 10:37

  Vad duktig du var med huset fast det var fösta gången! 😀 Kramis

 2. 17 december, 2018 / 11:16

  Vad roligt att ni har fått lite snö 🙂 Det höjer ju verkligen julkänslan

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2018 / 11:42

   Ja det gör det verkligen! Hoppas bara att de får ligga kvar till Julafton 😀

 3. 17 december, 2018 / 13:40

  Så fint det blev! 🙂

 4. 17 december, 2018 / 14:34

  Så mysigt med pepparkakshus! Jag sparar allt julstök till nästa år till jag fått barn 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2018 / 11:42

   Ja det var riktigt kul att bygga pepparkakshus faktiskt men det tog en jävla tid xD

 5. 18 december, 2018 / 09:59

  Men åhhh! Det blev ju verkligen så himla fint!!! Kram sötaste <3

 6. 18 december, 2018 / 16:23

  Det är superduktigt att hålla på och vlogga så många dagar i sträck, så jag tycket verkligen att du är väldigt förtjänt av lite ledighet! <3 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   19 december, 2018 / 11:28

   Ja det ska bli härligt att få koppla av lite 😀

 7. 18 december, 2018 / 21:01

  vi har gjort pepparkakshus alla år sen jag var som 2,5vTheodor är nu, älskar de 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.