2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

VLOGMAS | 13 December | Känner mig ensam

Jag måste säga att denna vloggen blev betydligt roligare än vad jag trodde att den skulle bli. Kände mig nere och ensam hela dagen igår då min sambo just nu jobbar väldigt mycket. En stor nackdel med mitt jobb är att jag inte träffar några människor. Jag träffar min bestie en gång i veckan och småpratar lite med mina grannar men annars är mitt liv väldigt isolerat. Både på gott och ont. Jag tycker om att vara ensam men samtidigt så blir det jobbigt när det pågår under längre perioder. Men det är bara att bita ihop.

Idag mår jag betydligt bättre än igår. Jag känner dock att det är viktigt att visa alla delar av ens liv. Jag är mänsklig precis som alla andra. Mina dagar går upp och ner. Men idag mår jag bra och har planerat en mysig dag för mig och Bonzo. Vi har börjat gå lite längre promenader. Så länge han klarar av det så kör vi på. I hans takt så det som brukade ta 15 minuter tar nu 45 minuter. Men han tycker det är roligt så då står jag ut i kylan.

Min video First Impression Caia Cosmetics Bibbz Sinature Palette
har gått över förväntan vilket är så himla roligt!

När jag tog bort min gamla Youtube kanal så hade jag över 700 prenumeranter men snittade på 200 visningar per video. Nu har jag 42 prenumeranter men snittar på ca 50 visningar per video. Vilket känns så himla roligt.

Jag har märkt att uppdaterar jag regelbundet, oavsett vilket plattform. Så kommer jag se positiva resultat. Min instagram statistik blir också bättre desto mer jag uppdaterar. Nu under Vlogmas är det svårt att få tiden att räcka till. Men när det är över så ska jag absolut bli bättre på att fördela min tid. 

Dela

8 Kommentarer

 1. 14 december, 2018 / 11:55

  Vad jobbigt att du känner dig så ensam om dagarna och vad skönt att det känns nu lite bättre! Kramis

 2. 14 december, 2018 / 14:04

  Ja, att vara ensam är inte alltid så kul!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2018 / 13:15

   Nej det är det inte. Men jag får göra saker så jag håller mig underhållen 😉

 3. Helene
  14 december, 2018 / 16:20

  Något jag har tänkte på när jag gick in på din instagram är att du har runt 15 tusen följare men snittar i regel 30 likes och 3 kommentarer per bild. Varför tror du det är så?

  • dixiwonderland
   Författare
   14 december, 2018 / 17:27

   Sen instagram införde sina algoritmer så har det gått utför med min instagram. Jag tappade intresset och slutade uppdatera vilket gjorde att jag försvann från folks flöden. Sen gick jag från Engelska till Svenska vilket också påverkar. Endast 3% av mina följare på instagram är svenskar. Nu försöker jag uppdatera flera gånger i veckan men förr kunde de gå 1-2 veckor mellan varje post. Instagram vill att man ska uppdatera minst 7 gånger om dagen men det är omöjligt! Enligt min statistk så är det ca 250 personer av dessa 15.000 som ser mina bilder. Men utav de 250 så är det endast 20 st ungefär som väljer att gilla bilderna. Varför de inte gillar bilderna kan endast dom svara på 🙂

 4. 14 december, 2018 / 21:06

  Paletten är såå fin och även sminkningen, men blev lite småsvett när du swatchade för tyckte pigmenteringen såg lite klen ut 😮 Dock var det ju såå fint när du applicerade det! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2018 / 12:10

   Som jag sa i videon så dippade jag i fingret endast en gång i färgerna och swatchade. De flesta brukar ju ta flera lager men jag ville inte göra det då pigmenten har blivit så hypade. Kan säga att paletten är otroligt pigmenterad så du skulle inte bli besviken 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.