2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

VLOGMAS | 11 December | En riktigt grym vlogg


Är så grymt nöjd med denna vloggen! Vissa dagar vaknar man bara upp med så mycket energi vilket resulterar i en bra och framför allt lång vlogg. Vet att det kanske blir lite tjatigt på slutet MEN missa inte när jag testar en ny skönhetsprodukt från Rituals. Kan varmt rekommendera den.

Det blir en senare uppdatering här än vanligt. Men saken är den att jag var riktigt trött när larmet ringde. Var lika trött när larmet ringde en andra gång. Så jag sov till halv tio idag. Lyxen när man är egenanställd och kan bestämma sina egna tider själv. Det har jag på senare tid insett verkligen är en lyx. Jag har själv varit anställd så jag vet hur det är att arbeta under andra personer samt på fasta tider. Men man glömmer det snabbt. 

“Det finns för och nackdelar i alla arbeten”

Jag har alltid varit en person som vill bestämma. Jag är ensam barn vilket har gjort att jag inte har kunnat förlita mig på någon annan. Jag är också född i Vågens tecken. De flesta vågar är personer som är naturligt födda för att leda. De brukar också tycka om det offentliga så jag känner att jag har hittat rätt.

Jag ser verkligen fram emot 2019. Det känns som att under denna Vlogmas månaden så blir jag mer och mer säker på hur jag vill utveckla mina företag. Att kunna uttrycka mig i både bilder och videos har gjort en enorm skillnad för mig. Tidigare så var det lite tråkigt att alltid göra samma sak. Nu känner jag att möjligheterna är så stora. Precis som jag säger i videon så får ni mer än gärna kommentera vad som kan bli bättre. Det hjälper mig enormt mycket när ni ger kritik för det ger mig en chans att utvecklas. 

Dela

18 Kommentarer

 1. 12 december, 2018 / 12:00

  Vad kul att du känner så och dina videos är så himla bra! 😀 Kramis

 2. 12 december, 2018 / 12:05

  Vad roligt att du blev så nöjd med vloggen 🙂

 3. 12 december, 2018 / 15:11

  Jag drömmer om att en dag vara min egna arbetsgivare! 😀
  Sånna energifyllda dagar är verkligen helt underbara 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 december, 2018 / 09:03

   Håller tummarna för att din dröm ska bli sann 🙂

 4. 12 december, 2018 / 16:54

  Du är verkligen så FANTASTISKT duktig på att sminka dig!! Blir lika imponerad varje gång jag ser dig!! Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   13 december, 2018 / 09:03

   Och du är alltid lika snäll och gullig 🙂

 5. 12 december, 2018 / 17:43

  Så kul att du själv är väldigt nöjd med den 🙂 ska kolla in den när jag har slutat jobbet! 🙂

 6. 12 december, 2018 / 18:15

  Härligt när man kan unna sig sovmorgon, det är du värd :)!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 december, 2018 / 09:03

   Blivit många sovmorgnar nu de senaste. Idag är första dagen på veckan som jag faktiskt gick upp när klockan ringde 😛

 7. 12 december, 2018 / 20:09

  Så kul att du ser fram emot 2019 och att du känner dig mer säker på hur du vill utveckla ditt företag. 🙂 Det är så häftigt med att vara sin egen boss, det är bara man själv som sätter gränserna och möjligheterna är oändliga. Heja oss!! 😀

 8. 13 december, 2018 / 06:22

  Har sparat din vlogg så jag kan se den i ett mer vaket tillstånd 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   13 december, 2018 / 09:02

   Då har du två att se sen för jag publicerade precis dagens 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.