77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Vilken mascara är bäst?


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Torsdag och idag kommer det en helt ny video till er. I denna sätter jag mina två favoriter mot varandra för att avgöra vilken av dessa två mascarorna är bäst! Grymt roligt att göra en sån här video och tycker ni om den, glöm inte att gilla den på youtube.

Too Faced – Better than sex
Loreal – Paradise
Idag har jag Ronja och min bestie kommer även förbi så tanken är att vi ska ta en långpromenad om vädret tillåter. Sen när vi kommer hem till mig så blir det lite mums mums då min bestie fyllde år förra veckan. Vi firade våra födelsedagar tillsammans redan i Oktober men det skadar inte att ha ett litet minikalas.

Jag har även lagt upp två av mina Michael Kors väskor till försäljning ifall någon av er är intresserade. Som ni kan se på bilderna så ser väskorna helt nya ut. Vid detta laget så vet ni att jag är extremt rädd om mina väskor, ja egentligt allt jag äger. Jag tar inget av de jag köper för givet och är väldigt rädd om det som jag har. Jag kommer förmodligen börja sälja av några av mina solglasögon också då jag har en del som inte används.

Jag älskar känslan, ut med det gamla och in med det nya. Jag har börjat skriva på ett blogginlägg där jag ger mina bästa tips på hur man får en lyckad försäljning. Mitt snitt på Tradera är 4,9 av 5 och då faller jag på objektbeskrivningen. Sen ska man även komma ihåg att alla som jag har sålt till har tråkigt nog inte lämnat omdöme. Folk är rätt lata med de tråkigt nog. Det är till god hjälp både för potentiella köpare men visar också min trovärdighet. Brukar ni sälja era saker eller köper ni ofta second hand?

10 Kommentarer

 1. 15 november, 2018 / 10:18

  Men åh! Har precis bytt bort min standardmascara jag haft enda sen jag ens började sminka mig, så tack för tipsen fina =) Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2018 / 11:36

   Då kanske det är värt att testa någon av dessa två 😀

 2. 15 november, 2018 / 11:28

  Vad mysigt att ni ska ha ett litet kalas och ha en fin dag! 😀 Kramis

 3. 15 november, 2018 / 11:31

  Kul test 😀 Jag gillar Better Than Sex, men min absoluta favorit är Bad Gal Bang! från Benefit, aldrig haft en mascara som passat mina fransar så bra 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2018 / 11:36

   Den har jag aldrig testat men får ta och köpa den och se ifall den är bättre 😉

 4. 15 november, 2018 / 12:16

  Alltid svårt att hitta bra mascara, tack för tips!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2018 / 11:35

   Hoppas att någon av de här två faller dig i smaken 😀

 5. 15 november, 2018 / 12:44

  Vad mysigt med en långpromenad 🙂 Och kul med en video!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.