0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Växtuppdatering för November månad

Idag publicerade jag den näst sista videon i min växtuppdaterings serie som jag har gjort i hela 11 månader nu!

Varje månad så har jag gjort en växtuppdatering på ALLA mina växter. En växtuppdatering är att jag går igenom varje växt och berättar hur det går för dom. Om vi stött på något problem under månaden osv. Det har varit så roligt att göra dessa uppdateringarna men efter detta året så kommer jag inte fortsätta med dom. Naturligtvis kommer det komma uppdateringar men inte lika ofta.

För fler inlägg om växterna | Missa inte att följa mig på Youtube

Växtuppdatering för November månad

Hej på er! Hoppas att ni har en bra vecka? Jag insåg för någon dag sedan att jag har pms så min vecka kunde varit betydligt bättre. Går runt och är små sur och irriterad precis hela tiden. Samt har världens craving efter pizza, körv och pizzasallad som jag normalt aldrig äter. Skönt ändå att jag insåg varför jag mår så här. Ofta faller pusselbitarna på plats när mensen kommer. Utöver detta så är det Black Week vilket ingen har missat antar jag. Det är jobb från det att jag vaknar tills de att jag lägger mig. Det är svårt att få en fin balansgång på hur mycket man ska uppdatera. Men nu har jag äntligen lyckats lösa mitt problem med stories på instagram. Jag måste av installera appen så fort jag vill länka något. Sjukt irriterande och jag får ingen hjälp från Instagram med att lösa problemet heller.

Men det gör att jag i alla fall kan uppdatera på fler ställen och då behöver det inte bli för mycket på ett ställa. Jag vill tacka alla er som har handlat via mina länkar. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Jag har inte haft ett enda samarbete på 4 månader och normalt har jag mellan 2-5 varje månad. Ni förstår ju själva hur negativt detta har påverkat min ekonomi. Så det betyder jätte mycket för mig när ni vill hjälpa mig på traven. Det kommer komma ett blogginlägg där jag förklarar exakt hur jag tjänar pengar på bloggen. Tänkte publicera det nästa vecka.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.