4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Våffeldagen och en bonus video

Jag är inte den som brukar fira alla dessa speciella dagar som vi har. Men är det någon som är proffs på våfflor så är det jag! Och då det är våffeldagen så bjuder jag på en bonus video. Hoppas att ni tycker om den. Receptet som jag utgår efter kommer från Arla.


Här hemma har vi sjukstuga då sambon kände sig dålig igår. Han blev bara värre under kvällen så han stannade hemma från jobbet. Hoppas bara att han är frisk till helgen då han fyller år. I skrivandets stund så ligger alla andra och sover här hemma. Vi hämtade Ronja igår och lyckan när hon och Bonzo ser varandra är oslagbar. Jag tror verkligen att de hade saknat varandra.

Jag tänkte starta dagen med att äta lite våfflor och se ikapp lite youtube videos. Tänkte att jag kör en lugn start på dagen innan det är dags att ta tag i dagens lista.

 • Tvätt
 • Publicera dagens video
 • Rendera vloggen som ska upp imorgon
 • Städa badrummet
 • Skicka iväg vinst på Tradera
 • Handla mat
 • Hämta paket

Jag skulle också vilja besöka några sceond hand butiker och se ifall jag kan hitta gamla terrakotta krukor. Som jag har nämnt tidigare så är min inredningsstil väldigt lantlig med en modern touch. Det får inte bli för mycket bondgård men jag tycker att gamla terrakotta krukor har en sån fin karaktär. Samt att då slipper man köpa en massa krukor som inte matchar med varandra.

Glöm inte av att besöka bloggen senare idag då jag kommer publicera bilderna från fotograferingen i Lördags. Roligt att få många av er är så nyfikna. Tror det var en riktigt bra idé att ta bort hemsidan som jag hade och istället visa upp bilderna här. Då får jag även möjlighet att berätta lite mer om fotograferingen.
Dela

10 Kommentarer

 1. 25 mars, 2019 / 09:39

  Så himla gott med våfflor!

 2. 25 mars, 2019 / 09:48

  Vad gott med våfflor och hoppas att ni snart kryar på er! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   26 mars, 2019 / 09:30

   Jag är frisk, det är sambon som är sjuk 😉

 3. 25 mars, 2019 / 10:35

  Våfflor var det flera år sen jag åt!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 mars, 2019 / 09:30

   Oj då hoppas jag att du passade på igår 😀

 4. 25 mars, 2019 / 11:01

  Så mums med våfflor! Och nu blev jag väldigt nyfiken på fotograferingen 🙂 Kram

 5. 25 mars, 2019 / 13:46

  Härlig start på dagen! Ibland kan det faktiskt vara himla kul med second hand- butiker och se vad de har 😀 Man kan göra många fynd! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 mars, 2019 / 09:29

   Jag har inte besökt en second hand butik på så många år men nu ska det bli ändring på det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.