0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Vackrabuketter.se är nu live!

Reklam i samarbete med mitt företag Vackra Buketter
Vackrabuketter.se är nu live!

Det känns overkligt att skriva detta men idag lanseras Vackra Buketter

Jag tror starkt på att man ska arbeta med något som gör en lycklig. Och om det är något som gör mig lycklig så är det blommor. Detta har känts så rätt hela vägen och därför känns det så roligt att kunna göra detta officiellt idag. Som jag har skrivit tidigare så är detta första gången som jag lägger ner så här mycket pengar i ett företag. Om man bortser från min dator och kamera. Jag har köpt en hemsida som jag har designat själv, köpt domännamn, köpt material, köpt visitkort som varje bukett kommer ha. Det känns så himla spännande.

Vackrabuketter.se är nu live!

Vackrabuketter.se är för dig som vill ha unika buketter utefter dina önskemål

Jag har alltså inga färdiga buketter som man kan beställa. Utan du som kund kan antingen skicka med en inspirationsbild till mig som du vill att jag utgår ifrån eller låta mig skapa en bukett utifrån vad jag själv tycker om. Då varje bukett som jag skapar är unik så skiljer sig priserna beroende på vilka blommor som ska användas och hur stor bukett du vill ha. Du som kund kommer att få ett fast pris av mig innan jag skapar buketten. Mer information finner ni på hemsidan.

Vackrabuketter.se är nu live!

Jag är en kreativ själ och mår som bäst när jag får skapa. Skriva mina blogginlägg, filma en video, stå bakom kameran och fotografera eller sätta ihop en vacker blombukett. Nu hoppas jag naturligtvis att ni som bor i Trollhättan och runtomkring väljer att handla era blombuketter hos mig på vackrabuketter.se. Det hade gjort mig så glad. Jag har redan fyra beställningar inför Morsdag så senare idag ska vi åka och köpa allt material som jag behöver. Det ska bli så himla roligt. Ni får inte glömma av att följa mig på instagram där jag kommer visa er behind the scene samt lägga upp buketterna som jag gör.

Dela

6 Kommentarer

 1. 28 maj, 2021 / 16:25

  Men åh vad roligt och du är så duktig på det du gör. Vilken grym hemsida du har skapat och blommor är så otroligt vackra. Kramis <3

 2. 28 maj, 2021 / 21:05

  Men ooo vad kul! Grattis och lycka till <3 Älskar konceptet att man "själv" kan komma med ideen på vad man vill istället för att det är färdiga !

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2021 / 12:50

   Tack fina du 😀 Roligt att du tycker om min affärsidé 😀

 3. 29 maj, 2021 / 10:27

  Men wow! Vilken vacker hemsida du lanserat. Måste kolla in den bums. Lycka till med ditt nya företag.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2021 / 12:49

   Tack så jätte mycket för dina fina ord 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.