1   21
5   31
3   22
3   33
7   30
4   32
3   34
12   40

Tycker ni om videos där man rensar bland kläder

Tycker ni om videos där man rensar bland kläder så kommer ni älska denna. Det blev inte speciellt mycket rensning men igår packade jag ner alla mina höst/vinter kläder. Då det var dags för alla sommarkläder att få komma fram. Tänkte att det kunde vara kul att göra en video om det så hoppas att ni kommer tycka om den.


Kan vi bara börja detta blogginlägget med Game of Thrones! Alltså på riktigt, hur jävla bra och spännande är inte sista säsongen? To be honest så har jag sån dålig koll på alla karaktärer. Jag vet inte vem som är släkt med vem och kan väl ca 5 namn. Men jag älskar den. Det är så sjukt spännande. Det enda jag hade önskat var att serien hade haft mycket mer white walkers då det tog så lång tid innan de dök upp. Ni som följer serien, vad tycker ni om senaste säsongen?

Idag ser min Tisdag ut på följande sett

 • Gick upp 05:50. Nu kommer ni tycka att jag är knäpp men vi har endast sol när soluppgången är så jag valde att gå upp tidigt för att dra upp rullgardinen så att mina växter kunde få lite morgon sol. Hahaha jag vet att jag är extrem.
 • Publicera youtube video
 • Skriva blogginlägg
 • Redigera bilderna från gårdagens fotografering
 • Tvättid
 • Cleo och Thelma
 • Hämta paket

Sen är det naturligtvis en massa små saker där i mellan som också ska göras. Men en hyfsat lugn dag får jag ändå säga. Jag har pratat väldigt mycket om mitt mående och jag försöker så gått jag kan sätta min hälsa först. Vill även säga tack till alla er som har hört av er efter vloggen i Söndags. Ni är så himla fina och har så stora hjärtan!

Dela

14 Kommentarer

 1. 23 april, 2019 / 08:32

  Vad skönt att du startade dagen så tidigt och släppte in ljuset till växterna. 😀 Kramis

 2. 23 april, 2019 / 09:17

  Älskar att gå upp tidigt på morgonen å bara pyssla med alla växter….. Haha, dröööm 🙂

 3. 23 april, 2019 / 09:40

  Underbart med klädrensning. Jag rensade både skor och kläder i helgen!

 4. 23 april, 2019 / 11:30

  Jag tycker det är kul att se på när andra rensar, vad som helst egentligen, men kläder lite extra tror jag 🙂

 5. 23 april, 2019 / 19:50

  ligger så efter i dina videos 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2019 / 12:25

   Men då har du något roligt att se fram emot <3

 6. 23 april, 2019 / 20:25

  Älskar sådana videos 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2019 / 12:25

   Va kul 😀 Jag kommer helt klart göra fler klädvideos nu framöver 😀

 7. 24 april, 2019 / 11:06

  Jag måste verkligen rensa min garderob alltså!! Jaa, jag älskar också Game of Thrones, sååå spännande 😀
  Ja, alla fyra hästarna är mina 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2019 / 12:23

   4 ST? 😮 Nu är man ju inte lite avis 🙁 Tycker nästan att du måste bjuda in mig på hästmys i stallet xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.