2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

TUTORIAL | Ardell Eyeshadow Palette Shimmer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Ni hittar paletten här

Det har redan hunnit bli Torsdag och det betyder att en ny video publiceras. Jag vet att jag tidigare har nämnt att jag är i en skönhetsbubbla men den växer sig bara större och större. Jag spenderar timmar med att kolla olika tutorials på youtube. Och det älskar jag med youtube. Ena stunden kan jag sitta och kolla på hur parmesan ost tillverkas och i nästa så sitter jag och kollar på en smink tutorial.

Men det är inte bara smink som jag har blivit besatt av. För första gången i mitt liv så har jag börjat älska hudvård. Att unna sig en ansiktsbehandling eller ha hemmaspa är något som man borde göra minst en gång i veckan. Jag älskar hur ren och mjuk min hy blir. Att stå i badrummet och tvätta rent ansiktet har blivit som en hobby för mig.

”Jag använder mina ansiktsmasker flera gånger i veckan”

Att se ung ut har aldrig varit viktigt för mig. Jag får hela tiden höra att folk tror jag är 4-5 år yngre än vad jag egentligen är. Men börjar jag ta hand om min hy nu så kommer den vara betydligt finare sen när jag blir äldre. Jag är inte rädd för att åldras men om jag kan göra saker som kommer hjälpa min hy att se yngre ut så vill jag naturligtvis göra det.

Som jag har berättat tidigare så har jag slutat röka. En stor anledning till det är för att det försämrar hyn så himla mycket. Samma sak när jag är ute i solen. Jag använder alltid solskyddsfaktor nu då solen är något som verkligen får huden att åldras. Jag dricker mycket vatten varje dag och så älskar jag att smörja in mig i alla mina olika ansiktsmasker och krämer. Är ert intresse för skönhet lika stort som mitt?

14 Kommentarer

 1. 22 november, 2018 / 09:42

  Du är verkligen duktig som har slutat röka och vilken fin palett! 😀 Kramis

 2. 22 november, 2018 / 11:20

  Så snyggt det blev 😀 Älskar skimriga ögonskuggor!

 3. 22 november, 2018 / 11:54

  Jag försöker ta hand om både kroppen och ansiktet. Går på ansiktsbehandlingar en gång i månaden och tränar regelbundet. Man får kämpa på så gott det går!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 09:59

   Härligt med ansiktsbehandlingar 😀

 4. 22 november, 2018 / 17:02

  Jag är också noga med min hy och får också ofta höra att jag ser yngre ut än jag är och det är ju bara skoj =D

 5. 22 november, 2018 / 21:10

  vad fin 😀 men jag längtar efter Biancas 😀

 6. Maria
  23 november, 2018 / 10:03

  Wow så fin palett och sminkning! Har också rätt nyligen börjat älska hudvård, finns så otroligt mycket bra på skincity.se, som även har fri frakt. tips tips! 🙂

 7. 23 november, 2018 / 17:04

  Mitt intresse för skönhet är inte så stort alls. Tycker det är superkul att se hur andra sminkar sig, men jag själv brukar inte lyckas lika bra haha! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2018 / 09:57

   Jag klassar dock inte bara smink som skönhet utan allt så som smink, hudvård, ansiktsmasker osv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.