2   22
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

True Blood

Detta inlägget innehåller spoilers
True Blood

För några veckor sedan så såg jag klart serien True Blood som sände sitt sista avsnitt 2014. Jag minns än idag första avsnittet som sändes på SVT klockan 22:00. Innan avsnittet började så gick tv hallåan ut med en varning då serien skulle vara läskig. Jag satt själv i soffan hemma hos min sambo medan han och hans kompis satt framför datorn och spelade. Det jag minns är att det finns en sex scene med en vampyr som skrämde mig så jag gick in till killarna och bad dom kolla med mig men de vägrade haha.

True Blood
2008-2014

Serien är baserad på böckerna om Southern Vampire Mysteries av författaren Charlaine Harris. Serien kom 2008, samma år som Twilight kom ut och hela världen hade Vampyr hybris. Men att jämföra True Blood med Twilight är som att jämföra Teletubbies med The walking dead. True Blood är som en enda lång porrfilm. Jag hade helt glömt av när jag såg om serien hur mycket sex de har och hur mycket nakna kroppar man får se. Game of thrones är påklätt jämfört med True Blood!

True Blood

Något som de failade med brutalt i första säsongerna var huggtänderna. Jag är osäker på om denna bilden är från första säsongen för jag har för mig att de såg värre ut än detta till och med. Men av någon anledning så valde dom att sätta huggtänderna på fel plats. Tänderna ska sitta ett steg längre ut och ni ser ju tydligt varför. Detta ser bara så fruktansvärt dumt ut.

Serien handlar som Sookie som jobbar som servitris på baren Merlotte´s. Nyligen så har hela världen fått veta att vampyrer existerar och första avsnittet handlar om när vampyren Bill besöker Merlotte´s och Sookie serverar honom en True Blood. Man märker tidigt att det är något annorlunda med Sookie. Inte bara för att hon är nyfiken på Bill men hon kan även höra människors tankar. Men varför kan hon det? Vad är hon för något?

Jag hatar slutet

Jag älskar denna serien så mycket! Skådisarna är fantastiska men framför allt karaktärerna som de spelar. Men tyvärr så kan man verkligen förstöra en serie genom att förstöra slutet på den. Under seriens gång så får man följa Sookie och Bills relation. Trots att det är mycket upp och ner så vill man inget annat än att de ska hitta tillbaka till varandra. Vilket de inte gör… Istället så tyckte dom det var en bra idé att Sookie dödar Bill, mannen hon älskar. Alltså vad är det för jävla slut? Det fina är dock att skådespelarna Anna Paquin och Stephen Moyer blev försökade i varandra under tiden som de spelade Sookie och Bill. De gifte sig 2010 och är än idag gifta. Men utöver de hemska slutet så älskar jag serien. Måste också tillägga att jag älskar intro låten Bad Things av Jace Everett.

2 Kommentarer

 1. 28 december, 2021 / 16:32

  Åh jobbigt med dåligt slut.. hatar de

  • dixiwonderland
   Författare
   28 december, 2021 / 16:38

   Eller hur! Där har man spenderat flera timmar av sitt liv så blir slutet helt katastrof. Nästan så man önskar att man aldrig sett slutet haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.