0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

The Legend of Vox Machina Säsong 1

The Legend of Vox Machina Säsong 1

The Legend of Vox Machina är så sjukt jäkla bra!

Lite background information. Skådisarna som gör rösterna till karaktärerna skapade karaktärerna genom att spela Dungeon and Dragons. Ett rollspel som ni säkert känner till om ni har sett Stranger Things eller The Big Bang Theory. Skådisarna gjorde Youtube videos där de spelade och via deras videos så fick de möjligheten till att skapa The Legend of Vox Machina hos Amazon Prime.

The Legend of Vox Machina Säsong 1

Serien har en riktigt bra och spännande story. Man får lära känna alla karaktärerna och de alla har en viktig roll oavsett storlek eller förmåga. Jag gillade verkligen dynamiken och så älskar jag att den var riktigt blodig. Detta är inte en serie för barn utan detta är en serie för ungdomar/vuxna. Den har fått hela 8,4 på IMDB vilket är sjukt högt! House Of The Dragon har 8,6 så det säger en hel del.

Jag tycker absolut att ni ska ge serien en chans. Ska kanske även tillägga att den är på Engelska så att ni inte tror att det är en anime och väljer bort den på grund av det. Den andra säsongen ska komma ut nu i Januari tror jag det var om jag inte minns fel. Jag längtar en massa!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.