4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

The Boys Säsong 3

The Boys Säsong 3

Vi har precis sett tredje säsongen av The Boys och det enda jag kan säga är jag vill ha mer! Denna serien är så sjukt bra och mycket är tack vare Homelander. Jag har sett mer serier/filmer än vad jag kan räkna upp. Men jag har aldrig någonsin mött en karaktär som skrämmer mig så mycket som Homelander. Han är Superman without the kryptonite. Och när man är så mentalt störd som han är då finns det ingenting som håller honom tillbaka.

The Boys Säsong 3

Homelander

Till skillnad från många andra serier så tycker jag att The Boys går spikrakt uppåt. När man inte tror att en serie kan bli mer raw så lyckas dom få den mer raw. Jag har tidigare pratat om att Doom Patrol är en extremt konstig (men super bra) serie. The Boys är rätt fucked up. Vi pratar om superhjältar som kan gå in i könsorganen på andra eller att en annan blir avsugen av en bläckfisk… This show is crazy crazy men jag älskar varje sekund av den. När du ser denna serien så sitter du inte med mobilen. Du vill inte missa en enda sekund.

The Boys Säsong 3
The Boys Säsong 3

Tredje säsongen har 8 avsnitt och de är 1 timma långa. Och i denna säsongen så möts vi av en ny karaktär, Soldier Boy. Som spelas av Jensen Ackels som ni förmodligen känner igen från Supernatural. För er som har missat så håller jag på att se om alla 15 säsongerna av Supernatural. Jag är just nu på säsong 12. Och för den som kan Supernatural så har ni förmodligen sett att Bobby som spelas av Jim Beaver även är med i The Boys. Och de gick nyligen ut med att Jeffrey Dean Morgan som spelade John Winchester aka Dean och Sams pappa i Supernatural kommer vara med i säsong 4 av The Boys. Kommer bli super kul och jag längtar så mycket till säsong 4.

Avslutar med att lägga in en mumsig bild på ingen mindre än Karl Urban. Mannen som jag hoppas ska få den nya rollen som Wolverine. Han har varit med i så många av mina favoriter filmer som Dredd, Star Trek, Thor: Rangarok, Priest, Sagan om ringen, Riddick, Xena och nu även The Boys!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.