8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Testar NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil


Detta inlägget innehåller annonslänkar

 

I denna videon testar jag NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil. Jag behövde verkligen en ny ögonbrynspenna och jag måste säga att denna var riktigt bra. Har tidigare haft Anastasia Beverly Hills men denna är minst lika bra till ett bättre pris. Nu råkade jag välja fel färg men jag kommer köpa denna i en mörkare färg nästa gång.

Denna videon spelade jag in för flera veckor sedan men jag känner ändå att det är värt att lägga upp. Igår blev det bara ett blogginlägg för som jag skrev på min instastories så var jag på begravning igår. Det blev en så himla fin dag och jag tror inte att det kunde gått bättre. Jag ställde upp som fotograf så jag ska ta och redigera bilderna och sen skicka ut dom.

Igår gick vi på bio och såg Bad times at the El Royale. Filmen är en Thriller och jag tror den utspelar sig på 70-talet. När jag såg trailern så tyckte jag att den såg så spännande ut men nej det var ingen film för mig. Inte ens Chris Hemsworth utan tröja kunde rädda filmen. Var det den sämsta filmen som jag sett? Nej absolut inte men jag har inte tålamod att vänta i 2 timmar innan det börjar hända saker. Ni som har sett den vad tyckte ni om den?

Nästa film som vi ser kommer förmodligen vara Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott. Kärleken till Harry Potter kommer aldrig ta slut för mig och jag anser att det är ett brott om man som förälder idag inte låter sina barn se filmerna. Lite kul att min bestie fortfarande inte har sett de sista filmerna och vet hur allt slutar. För er som undrar så har detta naturligtvis riskerat vår vänskap men jag ska se till att hon ser klart alla filmerna. Hon ska även se alla Batman filmerna, alla X-MEN, alla Marvel överlag. Japp sen kan hon få kalla sig min bästa vän haha.

8 Kommentarer

 1. 25 oktober, 2018 / 11:09

  Vad skönt att begravningen blev jättefin! <3 Kramis

 2. 25 oktober, 2018 / 14:03

  Åh, bio det var länge sen!

 3. Maria
  25 oktober, 2018 / 16:09

  Älskar dina sminkvideos!

  Jag ska på dop om en månad och har lite panik över vad jag ska ha på mig och vad som passar på just ett dop. Vill ha någon fin klänning men vet inte vad jag ska leta efter egentligen, det enda jag vet är att jag vill ha med lång ärm då jag är så frusen av mig. Kanske du skulle kunna tipsa om fina klänningar som passar på dop?😊

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2018 / 09:20

   Jag kan fixa ett sånt inlägg som kommer upp imorgon 😉

 4. Mia
  25 oktober, 2018 / 22:22

  VIlken färg köpte du då…?

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2018 / 09:18

   Den som jag har länkat i inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.