0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Testar grön ögonskugga för första gången någonsin

Testar grön ögonskugga för första gången någonsin

Det var ett bra tag sedan sen jag spelade in en smink video. För 3 månader sedan publicerade jag Min sminkrutin 2022 men sen dess så har det inte blivit något mer fram tills nu. Jag fick nämligen paletten By Beauty Bay – Earhy 9 color palette av min vän Blubb.

Jag har aldrig testat grön ögonskugga tidigare men jag kan säga att detta var inte sista gången! Jag har nämligen spelat in två first impressions som kommer komma upp kommande Torsdagar. Dom vill ni inte missa! Det kommer förmodligen bli en hel del smink videos och annat skönhetsrelaterat framöver. Kan även hända att jag börjar vlogga igen. Men med de sagt så hoppas jag att ni tycker om videon.

Dela

4 Kommentarer

 1. 24 juli, 2022 / 14:43

  Åh vilken fin palett och så snygg din sminkning blev 😍

 2. 24 juli, 2022 / 20:47

  Just den där paletten har jag faktiskt funderat på! Gud så fint det blev!!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juli, 2022 / 20:27

   Köp! Den är helt galet pigmenterad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.