1   48
1   23
1   26
1   31
4   30
2   21
10   41
3   26

STÖRST AV ALLT

I denna videon berättar jag om mina tankar och känslor till den Svenska Netflix serien Störst av allt som hade primär nu i början av April. Serien handlar om en skolskjutning i Stockholm och i de 6 avsnitten får man följa huvudkaraktären Maja. Detta är en serie som är värd att se. Jag ser aldrig på svenska filmer eller serier men denna är något utöver det vanliga. Om ni har sett serien så dela gärna med er av era tankar och känslor kring den.


Som jag berättade i detta inlägget så tog jag ledigt denna helgen. Vilket resulterade i att det inte kommer upp någon helgvlogg idag. Istället får ni en video som handlar om Sveriges första Netflix serie Störst av allt.

Och tempot måste bli lugnare framöver för igår fick jag vet att mitt blodtryck har blivit sämre. Jag hade det på känn att jag inte skulle ha bra värden men det är aldrig roligt att få höra det. Så mitt fokus kommer vara att försöka få lugnare schema framöver och att sätta min hälsa först. Jag behöver gå ner i vikt för att få bättre blodtryck så träning och kost kommer prioriteras mer. Jag tycker inte om att varken läsa eller skriva om viktnergång då jag vet hur negativt det har påverkat mig en gång i tiden. Men detta handlar om min hälsa. Om jag inte gör något så kan risken bli stor att jag får en blodpropp.

”Hälsa har ingenting med utseende att göra för mig”

Jag vill leva ett långt och friskt liv. Jag har slutat röka helt på egen vilja, jag dricker knappt alkohol och jag vill vara en stark person. Det går inte att sitta och dagdrömma om hur man vill vara, det handlar bara om att agera. Jag känner dock att jag måste berätta detta för er. Främst för att jag tycker det är viktigt att man fokuserar på sin hälsa och inte sitt utseende. Men också så att ni vet ifall det inte alltid kommer två blogginlägg på vardagarna. Då har jag förmodligen fullt upp med mina andra jobb och behöver prioritera då stress är en stor faktor till att blodtrycket blivit högre.

Dela

8 Kommentarer

 1. 16 april, 2019 / 08:44

  Vad jobbigt för dig med blodtrycket och det är jättebra att du tar hand om dig själv! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   17 april, 2019 / 08:57

   Ja det är dags att prioritera min hälsa lika mycket som jag prioriterar mina jobb 🙂

 2. 16 april, 2019 / 10:19

  Åh måste se den, hört så mycket bra om den!! 😀
  Ta hand om dig, bra att du tar det lugnare o prioriterar hälsan <3

  • dixiwonderland
   Författare
   17 april, 2019 / 08:55

   Ja du måste se den! Så bra serie 😀

 3. 16 april, 2019 / 11:04

  Inget bra med blodtrycket, ta hand om dig! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   17 april, 2019 / 08:55

   Nej men som tur är så kan jag ändra värdena helt på egen hand vilket jag också tänker göra 🙂

 4. 16 april, 2019 / 20:27

  har inte sett den än men ska absolut!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 april, 2019 / 08:54

   Gör det! Du kommer inte ångra dig 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.