3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Spy × Family Säsong 1

Spy × Family Säsong 1

Om Chansaw Man är lite to much så låt mig presentera en serie som hela familjen kommer älska, Spy x Family. Vi har Loid Foger (vänster) han arbetar som spion och får ett stort uppdrag som han måste lyckas med. Men för att lyckas med uppdraget så behöver han en ”familj”. Så han går till ett barnhem och adopterar Anya (mitten). Men vad han inte vet är att Anya är speciell då hon kan läsa tankar. Loid träffar Yor (höger) av en slump. Hon vill träffa en man för att slippa tjatet från sin bror men även kollegorna så de gör en deal att de ska ”gifta” sig. Vad Loid inte vet är att Yor arbetar som lönnmördare på nätterna. Den enda som vet bådas hemligheter är Anya.

Spy × Family Säsong 1

Serien är så otroligt underhållande. Det går inte att inte älska lilla Anya som vill göra allt i sin makt så att hennes pappa ska lyckas med uppdraget. Hon gör sitt allra bästa för att hålla sin hemlighet hemlig. Denna serien är så otroligt rolig. Det är många gånger som vi har skrattat rätt ut för att Anya alltid säger eller gör så roliga saker. Loid är väldigt seriös av sig medan Yor är nervös. De är alla en perfekt kombo.

Spy × Family Säsong 1

När Anya gör detta ansiktet då vet man att hon har något lurt på gång. Serien har 8,5 på imdb vilket gör den till en av de största anime serierna som kom ut förra året. Serien har otroligt mycket humor i sig även om den samtidigt är spännande. Detta är som sagt en serie som är perfekt att se tillsammans med hela familjen. Jag älskar den och längtar redan till säsong två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.