10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

Spa på Upper House Gothia Towers Göteborg

Denna vloggen skiljer sig från de andra veckovloggarna då jag endast har filmat under en dag. Då det har varit Black Week och Black Friday så kände jag att eftersom denna videon blev 20 minuter så kunde jag avsluta med att endast filma under Måndagen. Resten av veckan har jag bara spenderat framför datorn då det har varit så himla mycket att göra nu. Under Black Week har jag min mest hektiska period så det löste sig bra för min del. Jag hoppas att ni tycker om vloggen.

Jag har spenderat morgonen med att kolla vloggar (ovanligt) men fyfan va ont i magen jag fick när jag såg Therese Lindgrens vlogg nu. Hennes hund Ronja höll på att dö! Jag blir så förbannad på alla idioter som skräpar ner precis överallt. Det är så fruktansvärt oansvarigt! Varje hundpromenad som jag är ute på så hittar jag plats, krossat glas, mat och metaller. Nu har jag tur då Bonzo inte äter saker som man hittar ute. Men Ronja måste man ha extra koll på för hon äter det hon hittar och hon är så fruktansvärt snabb att jag ibland inte hinner säga loss innan hon har svalt det.

En gång så gick hon in bland några buskar och började leta efter något. Och vet ni vad hon hittar? Ett muffinspapper! Som tur är så släpper hon alltid när man säger loss men det gör inte Bonzo. Får han tag i något så är det omöjligt för oss att ta det ifrån honom. Jag ber er att snälla aldrig skräpa ner. Det finns papperskorgar av en anledning. Det är inte bara djur och barn som tar skada av detta utan även vår natur.

Dela

14 Kommentarer

 1. 25 november, 2018 / 12:56

  Håller med dig angående att skräpa i naturen och jättebra video! 😀 Kramis

 2. 25 november, 2018 / 13:01

  Fattar inte att det ska vara så svårt att slänga i papperskorgarna?!?! 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   26 november, 2018 / 09:30

   Jag undrar om vi med djur noterar detta mycket mer än folk utan djur? Känns bara som att folk med djur noterar allt skräp som ligger ute.

 3. 25 november, 2018 / 15:10

  Helt sjukt vad mycket skit vi har i naturen! Inte bra alls!

 4. 25 november, 2018 / 17:10

  Mysigt med spa<3

 5. 25 november, 2018 / 19:47

  Men så härligt! Den utsikten är ju magisk! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   26 november, 2018 / 09:28

   Ja det är så fint, speciellt nu när de har jul på Liseberg 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   26 november, 2018 / 09:27

   Inte jag heller. Finns så mycket som tar skada av det 🙁

 6. 26 november, 2018 / 12:10

  Du är så härlig! Gillar dina vloggar, du är så ärlig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.