2   21
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Skapa en mysig känsla här hemma


Inlägget är reklam för Ellos.se och innehåller annonslänkar

Ellos har fått in så himla mycket fint. När det kommer till inredning så är dom top tre för mig. Jag hittar alltid något jag vill ha. Sen är dom dessutom grymma på att ge rabatter vilket alltid uppskattas. Nu under hösten så tror jag att många av oss vill skapa en mysig känsla här hemma. Man tar gärna in lite mörkare färger och doftljus är ett måste. Något som jag tycker man kan investera lite extra är badrummet. Köpa nya handdukar, en skön morgonrock (som förövrigt är så svårt att hitta) och lite nya färger.

Skapa en mysig känsla här hemma

Vi har aldrig haft så mycket lampor tända som vi har nu. Sammanlagt har jag köpt 8 nya lampor. Dock ska jag sälja två då det blev lite fel tänkt. Behöver man 8 lampor + en taklampa i en liten 1:a undrar ni. Ja om man har växter värda tusentals kronor och vill att de ska överleva vintern. Jag har alltså köpt växtlampor som lyser upp hela lägenheten. Allt för att mina älsklingar ska överleva den mörka vintern. Men det gör en enorm skillnad för oss också att få det där extra ljuset.

Vissa tycker det är för tidigt men har ni följt mig under en längre period så vet ni att jag älskar julen! Förra året var första året någonsin som vi inte hade något julpynt alls. Främst för att jag hade ett annat jobb så jag var inte hemma och då kändes det dumt att pynta. Sen har jag alla växterna så det är svårt att få plats. I år vet jag inte hur jag ska göra. Det känns fruktansvärt tomt att behöva fira min första jul utan Bonzo. Samtidigt så tror jag att jag hade mått så mycket bättre av att få upp alla fina julsaker. Jag har några veckor kvar att bestämma mig. Men jag var tvungen att tipsa om dessa presentetiketter. Hur otroligt fina är dom inte? För mig är nästan inslagningen av en present viktigare än själva innehållet. Det skapar en spänning och känsla inför innehållet.

Dela

1 kommentar

  1. 24 september, 2020 / 06:57

    Fina tips!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.