10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

Sista Vloggen

Rubriken låter lite dramatisk men detta är sista vloggen innan jag börjar filma för min Vlogmas! Som jag har längtat efter detta. I denna vloggen får ni hänga med på barnkalas, vi åker runt i stan och utför lite ärenden och sen får ni även veta vad jag tyckte om Fantastiska Vidunder Grindelwalds Brott.

Idag är det julafton! I alla fall om man ska tro alla mina paketleveranser. Är så excited att få hem allt som jag har beställt under Black Week. Jag gjorde inga impulsköp och sånt är jag väldigt noga med. Jag brukar alltid spara de produkterna som jag vill ha i början av November för att sedan köpa allt när det är på rea.

Har fått tag på lite varuprover från Doctor Babor and I am in love! De krämerna som jag har testat har varit fuktighetskrämer. Och jag tyckte väldigt mycket om dom. Googlar upp märket och får en chock när jag ser hur mycket produkterna kostar. Varför kan min hy inte tycka om produkter i min prisklass haha. Jag har haft så mycket finnar nu de senaste eftersom jag har haft mens. Hoppas att de sista snart försvinner.

Det kommer komma recensioner på skönhetsprodukterna som jag visade i denna haulen. Som jag har berättat tidigare så vill jag använda produkterna ett tag innan jag berättar vad jag tycker om dom. Nu när det har blivit så kallt ute så behöver jag återfukta min hy väldigt mycket. Jag har torr hy och den påverkas så mycket nu när kylan kommer. Viktigt att hyn är återfuktad för annars kommer inte sminket att fästa lika bra. Sen är jag så torr att det faktiskt stramar åt. Låter kanske konstigt men därför är jag på jakt efter en riktigt bra hudvårdsserie.

Dela

10 Kommentarer

 1. 27 november, 2018 / 11:22

  Vad kul att du fyndade en hel del under rean 😀 Kramis

 2. 27 november, 2018 / 12:11

  Paket är det roligaste som finns!!!

 3. 27 november, 2018 / 12:52

  Alltså den chocken när man läste rubriken först om sista vloggen, haha!! Är verkligen så himla nyfiken på allt du shoppat alltså!! <3

 4. 27 november, 2018 / 16:09

  Blev sååå sugen på sushi hahah när jag tittade på vloggen! 🙂

 5. 27 november, 2018 / 21:13

  älskar dina vloggar å ser så fram emot bf haulen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 november, 2018 / 17:20

   Åhh du anar inte hur glad jag blir av att läsa detta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.