4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus hade all potential till att bli en helt otrolig anime serie. Det är en av de snyggaste animerade serierna som jag har sett. Detaljerna är otroliga, storyn är spännande och annorlunda. Men trots all denna potential så är detta en av de tråkigaste serierna som jag har sett.

I 2020 så står nationen inför ett massivt hot, the Others. Mystiska monster som faller från himlen och lever på att äta människohjärnor. Samtidigt som detta sker så ger man vissa personer psionics, ett hormon som ger otroliga krafter som personerna kan använda för att bekämpa the others. Yuito är huvudkaraktären vars familj är den prestigefyllda Sumeragi. Yuito och hans bästa vän Nagi drömmer om att bli antagna för att kunna bekämpa the others. Men det finns mycket dolt under ytan och snart kommer Yuito få veta en fasansfull hemlighet om sin familj.

Scarlet Nexus

Rekommenderar jag Scarlet Nexus?

Serien är skapad efter spelet med samma namn. Av de svordomar som har hoppat ur min sambos mun när han har spelat spelet så verkar det lika svårt att bekämpa the others i spelet som i serien. Det som gör att serien faller platt för mig är att det är alldeles för många karaktärer. Det känns också som att de stressade igenom mycket vilket gjorde att det var svårt att hänga med. Så himla tråkigt för jag tror att serien kunde blivit en av de bästa. Förhoppningsvis så är spelet bättre än serien. Tyvärr så kan jag inte rekommendera denna serien. De första avsnitten var riktigt bra men sen var det bara att plåga sig igenom resterande avsnitt tills det tog slut.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.