0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Så började beställningarna av buketter trilla in


Detta inlägget är reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Så började beställningarna av buketter trilla in
Så började beställningarna av buketter trilla in

Det blev Maj månad och poff så började beställningarna av buketter trilla in. Ingen är mer glad än jag. Jag är en så extremt självsäker och trygg person. Jag vet vem jag är och vad jag är bra på. Googlar man egenkär så kommer det upp en bild på mig för jag kan utan problem säga att jag älskar mig själv och den personen som jag är. Men det finns en sak som gör att jag tvivlar och ifrågasätter. Och det är när jag skapar mina blombuketter.

Är detta en fin bukett?
Kommer kunden bli nöjd?
Jag kanske borde ha placerat den blomman där istället.

Det är inte likt mig att tvivla på min egna förmåga. Men med varje beställning som trillar in så växer även mitt självförtroende. Och det är väl förmodligen så med alla nya saker. Det tar ett tag innan man känner sig trygg i arbetet. Vackra Buketter firar snart sin 1 års dag (28 Maj) och jag kunde inte vara mer stolt över företaget som jag har byggt upp helt själv. Naturligtvis så har min sambo varit till stor hjälp också men själva företaget i sig har jag byggt upp genom att designa hemsida, betala alla kostnader och marknadsföra företaget.

Idag var jag även och kollade till blommorna som jag planterade ut i Söndags. Allt såg toppen ut! De såg så himla fina ut och nu känns det verkligen som att det kommer komma blommor. Min sambos farfar är anställd som bevattningsmästare. Han är 91 år gammal men tycker att det är så himla roligt. Så varje kväll är han ute och vattnar alla rabatterna och han gör ett riktigt bra jobb!

Under vecka 22 är planen att plantera ut allt

Lejongapen såg jätte fina ut i pallkragarna. Rosenskäran som jag planterade förra året kommer upp nu i år igen, samma med stockrosorna. Solrosorna vars frön jag sådde på plats har börjat titta upp och Blåklinten står så fint i rabatten. Under vecka 22 är planen att plantera ut allt. Det verkar fortfarande vara lite för kallt nästa vecka på nätterna och jag vågar inte ta några risker. Men det ska bli så enormt skönt att få plantera ner allt i jorden. Under hela Maj månad har jag sprungit fram och tillbaka VARJE dag hos min granne för att aklimera mina blommor. Trots att det är jobbigt så har det gjort att jag har kommit min granne och hans pojkar väldigt nära och det är jag otroligt tacksam för. Men det ska bli skönt att sätta allt i jord och se dom blomma!

Dela

4 Kommentarer

  1. 18 maj, 2022 / 06:09

    Vad roligt att det snart har gått ett år sedan du startade företaget och du ska verkligen vara stolt. Kramis <3

  2. 18 maj, 2022 / 11:16

    Så skoj att det börjar trilla in blombeställningar. Det är lätt att tvivla på sig själv men våga lita på att du kan. Annars hade ju inte kunderna beställt av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.