2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Nya skönhetsprodukter och underkläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

I denna videon visar jag upp mina senaste inköp. Mycket skönhet men jag är inne i en sån bubbla nu vilket jag tycker är kul. Som jag säger i slutet av videon så får ni gärna gilla denna videon om ni vill att jag ska fortsätta med mina hauls. Känner mig lite kluven till ifall jag ska visa upp produkterna direkt när jag får hem dom i mina vloggar eller om jag ska samla de så här.
Ardell Pro Eyeshadow Palette Shimmer
Svart Spetsbh från H&M
Vit Spetsbh från H&M
Clinique 3 step skin care intro set
Loreal produkterna
(Verkar som att gift boxen är slutsåld men ni finner lermaksen och skrubben här)

Igår blev det inte mycket till uppdatering. Jag hade ingen som helst inspiration och istället för att slänga ihop ett inlägg som jag själv inte är stolt över så lät jag det bara vara. När jag har såna dagar så ser jag det som mina lediga dagar. Det går inte att tvinga fram inspiration och då är det bättre att bara låta allt va. Idag ska jag umgås med min bestie och det jag älskar med henne är att hon alltid får mig kreativ. Hon använder inte sociala medier men det är också skönt för då vet hon exakt vad en läsare vill ha som inte arbetar med detta.

Jag tycker det är så mycket enklare att blogga när jag vet att det jag skriver om är efterfrågat. Nyligen var det en av er läsare som ville ha tips på klänningar som man kunde ha till dop. För det första så älskar jag att få förfrågningar kring blogginlägg men jag märker också att jag blir så himla kreativ och tycker det är roligt. När jag ska skriva inlägg som dessa så tvivlar jag ofta på mig själv. Kommer någon ens tycka att detta är intressant? Och då låser jag mig själv. Kan ibland sakna tiden då bloggen inte var ett jobb och kraven på mig själv knappt existerade.

36 Kommentarer

 1. 8 november, 2018 / 10:21

  Härliga produkter! 😀

 2. 8 november, 2018 / 10:23

  Kan du inte lägga upp något inlägg om frukost-tips ? 😀
  Lite idétorka här hemma & jag går bara i mitt vanliga spår…
  Svar; Men gulle dig!! Snart är lillponnyn hemma igen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2018 / 09:45

   Jag är ju sämst på frukost 🙁 Men jag kan försöka att få ihop ett inlägg nu i helgen 😉 När sambon är hemma så får han hjälpa till att äta upp allt xD

 3. 8 november, 2018 / 10:36

  Hade ingen aning om heller att ardell hade smink! Ser riktigt bra ut och kanske borde testa den 😀 Det här med hudvård är så svårt vill så gärna hitta en mirakelprodukt men varje gång jag spenderat tusenlappar på hudvårdsserier så har min hund blivit dålig. Jätte konstigt men ska absolut kolla in dessa tack för tipsen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2018 / 09:44

   Huden blir alltid sämre när man byter hudvårdsserie. Det tar ca 2 månader innan huden har lärt sig de nya produkterna så man ska inte ge upp förrän det gått så lång tid. Men sen är ju allas hy väldigt olika. Det som fungerar för mig kanske inte fungerar på dig men man får helt enkelt testa sig fram 😛 Jag älskar paletten från Ardell! Använder den hela tiden så jag rekommenderar den starkt 😀

 4. 8 november, 2018 / 11:13

  Härligt med någon som inte använder sociala medier!

 5. 8 november, 2018 / 11:18

  Älskar snygga underkläder, tack för bra tips!

 6. 8 november, 2018 / 11:52

  Så fin paletten var 😀 Hoppas hudvårdsprodukterna fungerar för dig! Jag har också finnar lite här och var typ jämt och är också 28 år, men nu för några veckor sedan började jag använda Alpha-H och har faktiskt märkt skillnad så ska köpa fler av deras produkter då de verkar fungera på min hy 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2018 / 09:42

   Ska lägga det på minnet ifall detta inte fungerar för mig 😀

 7. 8 november, 2018 / 12:34

  Kul med lite nya skönhetsprodukter!<3

 8. Maria
  8 november, 2018 / 16:00

  Älskade denna haul! Tycker att du sminkar dig så himla fint också 🙂
  /från hon som efterfrågade inlägget med dopklänningar, kände mig mest besvärlig som gjorde det, tur att du istället upplevde det som något bra😅 jätteroligt iaf att kunna få utbyte av varandra! Inte så många bloggare som ger så snabb respons på önskade inlägg, stor eloge till dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2018 / 09:41

   Jag blev jätte glad när jag fick förfrågan 😀 Jag vill ju kunna hjälpa till så mycket som jag bara kan 🙂 Och tack så mycket för komplimangen 😀

 9. Mia
  8 november, 2018 / 17:05

  Du glömmer nämna att du har ett samarbete med Lyko och därmed inte betalar samma pris som du länkar till.
  Inte så svårt att klura ut när bloggen fullkomligt exploderat i skönhets-reklam och vips så kommer en video där du köpt “dyrare” grejer.
  Gillar dina vloggar annars men ogillar när man inte är tydlig med samarbeten och det blir så genomskinligt när du som annars är väldigt “snål” helt plötsligt har handlat massa produkter.

  • dixiwonderland
   Författare
   8 november, 2018 / 18:07

   Jag har inte glömt något då jag inte har ett samarbete med Lyko! Jag har arbetat som influencer på heltid sen 2015, tror du inte att jag vet vilka regler det är som gäller? Jag har inga som helst problem att märka ut när jag har samarbeten så varför skulle jag i så fall dölja om jag haft ett med Lyko? Jag betalar för ALLA de produkterna som jag beställer hem. De enda produkterna i videon som kom från Lyko var hudvårdsserien och den köpte jag hos Lyko för jag hade 50 kronor rabatt där. Lorealboxen kom från Nelly och den har jag betalat för! Underkläderna är från H&M och dom har jag också betalat för.

   Jag ska inte behöva försvara mig men här har du två länkar. En som visar orderbekräftelsen från Lyko och en som visar att Lyko har dragit exakt samma summa från mitt bankkonto.

   Orderbekräftelsen från Lyko: http://forumbilder.se/H8MB1/lyko-2
   Utdrag från mitt bankkonto: http://forumbilder.se/H8MB1/lyko

   • Mia
    8 november, 2018 / 20:19

    Hej! Fint att du tror att bara för att du jobbat som influencer sen 2015 så betyder det att du vet allt som gäller och att du gör allt by the book. Det finns influencers som varit det sen du föddes och fortfarande inte märker ut allt som de ska göra. Bara för att man är influencer och har varit i 4 år så betyder det inte att man vet vad som gäller, eller nödvändigtvis följer alla regler.
    Toppen att du betalat för varorna själv, snällt av dig att redovisa.
    Men säg inte att du inte har ett samarbete med Lyko eller Nelly, jag vill inte behöva länka till dina EGNA inlägg där du (duktigt nog) märkt att det är ANNONSLÄNKAR i inläggen… Behöver nog inte förklara närmare vad annonslänkar är, du .vet själv. Kort och gott, du får något för att länka till både Nelly och Lyko, annars hade du nog inte gjort det, och speciellt inte i den utsträckningen som i dina senaste inlägg.

    • dixiwonderland
     Författare
     8 november, 2018 / 20:55

     Du verkar inte veta vad annonslänkar är, det är inte samma sak som samarbete. När det kommer till annonslänkarna (eller affilate länkar som det egentligen heter) så är jag anställd hos ett företag. De företaget är alltså mellanhanden mellan mig och sen de företagen som jag kan länka till. Detta sker helt utan att företagen så som Nelly, Lyko, Yves Rocher osv vet om att jag har valt att länka till deras produkter. Det finns inget som helst avtal mellan mig och dessa företagen som säger att jag måste länka eller hur ofta jag ska göra det. Jag väljer själv om jag vill använda mig av en annonslänk eller inte. Via mina annonslänkar så får jag en viss procent (skiljer sig från företag till företag) detta är också anledningen till varför jag skriver “Detta inlägget innehåller annonslänkar” för att du som följare ska vara medveten om att jag tjänar pengar ifall du klickar på länken och genomför ett köp. Det är inget som har försöker dölja på något sätt.

     Samarbete är när ett företag har betalt för att få ett inlägg på min blogg. Där har företaget kommit med instruktioner om vad de önskar att jag ska skriva om i inlägget, hur många ord det ska innehålla och vi kommer även överens om pris för samarbete. De inläggen märker jag ut som annonssamarbete. Anledningen till varför jag skriver annons innan är för att konsumentverket rekommenderar att man använder ord som annons eller reklam för att det ska vara så tydligt som möjligt.

     Jag har sagt och skrivit upprepade gånger att under hösten och vintern har jag som mest att göra. Lyko har ca 5-6 kampanjer live på deras hemsida just nu och därför väljer jag att lyfta fram dom här på min blogg. Lyko vet inte att jag har skrivit dessa inläggen, du får gärna kontakta dom och dubbelkolla om du inte tror mig. Jag har sen jag började blogga, alltså 14 år sedan alltid tipsat om kampanjer och rabattkoder. Det är ingenting nytt och de inläggen ökar alltid under hösten/vintern eftersom att fler kampanjer går live. Om du tycker det är mycket nu så ska du nog undvika min blogg från och med Black Friday fram till nästa år för det kommer dyka upp nya kampanjer varje dag.

     • Sanna
      8 november, 2018 / 21:03

      Det är ju helt sjukt att du ens ska behöva bevisa att du har betalat produkterna själv! Vi som har följt dig länge vet att du är ärlig. Mia kan ju bara gå tillbaka till den grottan hon kom ifrån.

     • dixiwonderland
      Författare
      9 november, 2018 / 09:36

      Jag kan förstå att man undrar, men det är skillnad på att fråga och anklaga. I detta fallet blev jag anklagad för något som inte är sant. Sen när jag motbevisar personen och anklagelserna fortsätter då blir det bara tröttsamt. Jag tycker att jag är tydlig när det kommer till min markeringar och jag har även gjort undersökningar på instastories just för att jag vill att det ska vara tydligt och framgå.

     • Lisa
      8 november, 2018 / 23:45

      Du ska inte ens behöva försvara dig! Har följt dig ett tag och tycker du verkar vara en mysig tjej. Bry dig inte om Mia. Hon vet uppenbarligen inte vad hon pratar om 😊

     • dixiwonderland
      Författare
      9 november, 2018 / 09:34

      Va gullig du är! :*

    • Monica
     8 november, 2018 / 20:58

     Är detta ett skämt eller är du seriös? Dixi är väl en av de få influencerna som faktiskt är ärlig och markerar ut korrekt. Du gör ju bort dig själv när du påstår att annonslänkar är samma sak som samarbete 😂

  • Hanna
   8 november, 2018 / 23:41

   Vad menar du med att Dixi brukar vara snål? Du känner inte henne och vet väl inte hur hon är? Bara för att man shoppar med rabatter så är man inte snål utan smart.

 10. 8 november, 2018 / 21:01

  sitter och kollar på denna video nu 😀 alltså kommentaren ovan, du är ju så himla bra på allt såntdär, har ju hjälp mig flera gånger tillomed.. skulle aldrig tro att du “smög” med någon reklam 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   9 november, 2018 / 09:40

   Av alla företag som jag jobbar med, varför i hela friden skulle jag smyga ifall jag skulle haft ett samarbete med Lyko? Det är ett av de största företagen i sin bransch och att ha ett samarbete med dom är ju en merit när man ansöker om andra samarbeten. Tycker påhoppet är så obefogat om jag ska vara ärlig. Jag är alltid tydlig i mina markeringar och skulle aldrig göra smygreklam då jag inte ser någon mening med det. Jag har inget problem med att betala för min shopping och använder endast de rabatterna som jag tipsar om här på bloggen. Hoppas att du tyckte om videon 😀

   • 9 november, 2018 / 12:42

    alltså jag menade ju att jag är på din sida, hoppas du inte missförstod det. Menar att jag aldrig skulle tro att du smög för att jag vet att du har så bra koll på allt som gäller 😀

   • 9 november, 2018 / 20:04

    jag hoppas du förstod att jag är på din sida? så du inte missförstod mig <3

    • dixiwonderland
     Författare
     10 november, 2018 / 11:55

     Jag förstod vad du menade, var nog jag som svarade lite klumpigt :*

 11. 9 november, 2018 / 07:21

  Men åh! Så himla mycket fint du har klickat hem vännen!! Verkligen <33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.