3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

Ni har väl inte missat att det har kommit ut en ny vlogg

Ni har väl inte missat att det har kommit ut en ny vlogg? Tycker den blev super härlig! Sushi dejt med Amanda Panda (hoppas verkligen att ni läser det på engelska och inte svenska haha), fick hem en riktig drömväxt som är mitt dyraste växtköp, hundpromenader och en ny telefon + min fitbit.


Min morgon startade redan klockan sju imorse då Bonzo tyckte att vi skulle ut. Så det blev inte mer än 6 timmars sömn för mig. Vid 10 stack vi iväg och körde en träningsrunda i skogen som piggade upp. Sen när jag stod i duschen så kom jag på att jag hade Ronja så vi åkte dit och tog ut henne. Lämnade även blommor och växter som min mamma fick i morsdag present. Vid 14 åkte jag och mamma iväg och åt middag tillsammans. Så mysigt! När jag sen kom hem så satte jag igång och städade här hemma. Diska, dammsög och dammade av alla blomhyllorna. Nu är jag helt slut. Sambon ska iväg och fortsätta sitt morsdagfirande. Jag tänkte spendera tid med min andra sambo (Netflix). Något säger mig att det blir en tidig kväll för mig.

Var det någon av er läsare som var och såg Alice och Bianca i Globen igår? Av det som jag har sett på instastories så säger jag bara WOW! Efter att ha sett alla videoklipp så önskar jag faktiskt att jag hade köpt en biljett. Jag tycker om Bianca så himla mycket. Och jag blev rörd till tårarna av att höra hennes helt otroligt vackra sångröst och då var jag inte ens där. Måste ha varit en otroligt rolig kväll för er som var där. Det blev så mycket coolare än vad jag hade föreställt mig. Blir alltid lika imponerad över hur mycket man får möjlighet till att göra när man arbetar som influencer. Det jag gillar med Bianca är att hon gör så mycket för välgörenhet. Ställer ofta upp att träffa sjuka barn vilket inte alltid är så lätt. Man blir nog väldigt påverkad av det men det visar vilket stort hjärta hon har.

Min senaste växtvideo / Snyggaste kläderna just nu

Dela

10 Kommentarer

 1. 26 maj, 2019 / 19:13

  Hade såååå gärna gått på deras Showcast, men jag visste att jag aldrig skulle palla det eftersom jag visste vilken stress som skulle komma innan. Men det jag såg verkade vara fett!! Wow! 😀

 2. 26 maj, 2019 / 20:39

  Oj du har verkligen haft fullt upp idag och jag har också städat en hel del. Jag hade också velat se Alice och Bianca i globen och är nyfiken på hur showen var. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   27 maj, 2019 / 15:37

   Av det jag har sett så såg den grym ut 😀

 3. 27 maj, 2019 / 07:25

  Ja, jag känner det! När är det ju verkligen så att man nästan önskar att man hade varit där – för wow! Det ser ut att ha varit fantastiskt ju! STOR KRAM hjärtat <3

 4. 27 maj, 2019 / 09:05

  När jag såg ett klipp där Bianca sjög så önskade jag också att jag var där. Vilken röst hon har alltså!

 5. 27 maj, 2019 / 20:33

  ser videon i skrivande stund 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.