4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Ni får hänga med oss till IKEA

Jag känner knappt igen vår lägenheten när jag vaknade för en stund sedan. Det är så rent här hemma! Jag har hamnat i någon pedantisk period and trust me. Ingen uppskattar det mer än min sambo. Båda hans föräldrar är städfreaks så när han flyttade in hit var det som att komma till tredje världskriget haha. Men jag har blivit allt bättre. Och kan jag hålla det så här rent som det är nu så kommer även jag vara en lycklig tjej!

Vloggen från helgen ligger nu live. Ni får hänga med oss till IKEA där jag shoppade loss på växter. De hade 25% rabatt vilket är rena drömmen. Så det är ett litet IKEA haul och sen ger jag även tips på en ny serie som vi ser.

Idag har jag rätt mycket som ska göras. Nu på morgonen har jag hundarna. Dock är det dåligt väder så jag vet inte om jag ska ta bussen eller om jag ska gå. Känns som att det går snabbast att gå så jag får se hur jag gör. Sen har jag även tvättid och så ska det komma någon och titta på våra element. Jag hoppas att ni har mycket bättre väder hos er än vad jag har. Senare i eftermiddag kommer ett inlägg med lite vårinspiration som ni inte får missa.

10 Kommentarer

 1. 19 februari, 2019 / 09:57

  Åh vad härligt och det är verkligen underbart med ett nystädat hem! 😀 Kramis

 2. 19 februari, 2019 / 10:01

  Haha, ååh.. Önskar jag kunde hålla rent längre hemma.. Men det är svårt.. Därav städning flera dagar i veckan.. Haha 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2019 / 12:31

   Jag märker att om jag småstädar varje dag som disk och dammsugning samt dammar av en gång i veckan så underlättar det mycket 😀

 3. 19 februari, 2019 / 10:46

  Ett städat hem kan verkligen göra så himla mycket för ens välmående, det är verkligen så skönt att vakna upp i ett städat hem 🙂

 4. 19 februari, 2019 / 11:16

  Tyvärr regn o tråkigt väder här också idag 🙁

 5. 19 februari, 2019 / 13:21

  älskar ikea 😀 åh jag vill också köpa massa blommor, vi har rätt mycket men de är ju så fint till våren 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2019 / 12:29

   Man kan aldrig ha för mycket blommor och ni bor ju i ett stort radhus! Kan jag ha 16 st i vår lilla 1:a så borde ni kunna ha det dubbla om inte ännu mer 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.