1   10
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Mycket som ska göras nu innan jul


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Interflora.se & Odla.nu

Jag har hamnat i en dålig limbo sen några veckor tillbaka
Vinterfest, en vacker bukett från Interflora.
Jag unnade mig denna magiska buketten som ni finner här.
Den perfekta buketten att ha nu under jul.

Mycket som ska göras nu innan jul

Jag har svårt att sova på nätterna. Förändringen som skett är att vi har vänt på dygnet. Vi lägger oss mellan 00:30 och 01:20. Då vi har Star Wars maraton för tillfället. Men när vi väl har stängt av så kan jag inte sova. Ofta går tankarna till Bonzo och då kan jag ligga och gråta i 2 timmar tills jag somnar av utmattning. Detta resulterar i att jag vill sova längre på morgonen eftersom jag inte somnade förrän sent på natten. Igår natt sa jag till min sambo att han skulle väcka mig, ordentligt på morgonen. Förhoppningsvis så kommer detta hjälpa mig att må bättre.

Jag har hamnat i en dålig limbo sen några veckor tillbaka
Mina vita hyacinter håller äntligen på att slå ut. Tror ingen missar vilken färg som är jul för mig haha.
Blev så himla nöjd med denna bordsdekorationen. Ni missade väl inte den i min Anda Advents video.

Så här sitter jag nu. Klockan är tio på morgonen i skrivandets stund och jag har så mycket som ska göras. Idag ska jag spela in den sista advent videon vilket kommer ta hela dagen. Har redan filmat och fotograferat en massa material nu på morgonen. Har insett att min morgon skiljer sig förmodligen väldigt mycket från alla andra. Normalt går man upp ca 2 timmar innan man börjar jobba. Jag vaknar och sen börjar jag arbeta 10 minuter senare. Jag har dock lyxen att inte behöva klä på mig, fixa mig och ta mig till jobbet. Men nu gissar jag att de flesta har en sån morgon när man jobbar hemifrån.

Min plan är att ta ledig från Youtube

Förhoppningsvis så hinner jag redigera klart videon idag och ladda upp den. Då har jag bara en video kvar att spela in i år och sen är jag klar! Min plan är att ta ledig från Youtube från och med den 28 December. Lite tråkigt att jag aldrig nådde mitt mål med 1000 subscribers där men jag har stora planer för nästa år. Och på tal om nästa år så la jag min största beställning någonsin hos Personlig Almanacka. Insåg härom dagen att min kalender tar ju slut snart! Jag är en person som måste ha en fysisk kalender. Ska jag vara ärlig så kör jag både fysisk och telefonen. Jag valde att testa ett annat format på min kalender denna gången. Så snart har jag haft alla deras modeller. Kommer ett inlägg om det när jag har fått hem den.

Dela

5 Kommentarer

  1. 10 december, 2020 / 16:12

    Åh vad fint du har pyntat pyntat med dina hyacinter och sänder dig många styrkekramar för dina sömnlösa nätter! <3 Kramis

  2. 10 december, 2020 / 20:28

    Fy vad jobbigt! Hoppas det blir lite lättare med tiden <3

  3. 13 december, 2020 / 20:30

    så fint!! men vad jobbigt 🙁 hoppas de blir bättre <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.